Dolar 32,3836
Euro 34,7740
Altın 2.435,64
BİST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

31. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı- WorldFood İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm hızıyla devam ediyor. Fuar 9 Eylül 2023 Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.

31. Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı- WorldFood İstanbul, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm hızıyla devam ediyor.  Fuar 9 Eylül 2023 Cumartesi gününe kadar ziyaretçilerini ağırlayacak.
8 Eylül 2023 14:40
80

HABERMAX.Sektördeki son yenilikleri ve gıda trendlerini sergileme ve keşfetme imkanı sağlayan Uluslararası Gıda Ürünleri ve Teknolojileri Fuarı – WorldFood İstanbul, bugün Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde tüm hızıyla devam ediyor.

9 Eylül Cumartesi gününe dek devam edecek 31. WorldFood İstanbul fuarında, siz değerli basın mensuplarını da aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız.

Bu sene Azerbaycan, Brezilya, Fransa, Yunanistan, İsrail, Ürdün, Amerika, Katar, İngiltere, Güney Afrika, Sırbistan, Bulgaristan, Almanya, Kuveyt başta olmak üzere 80 ülkeden 800’e yakın yabancı satın almacının ağırlanacağı fuarda katılımcılar ve ziyaretçiler; piyasadaki yenilikleri ve ürünleri görme, uluslararası ve yerli firmalara erişim, tedarikçilerle ve üreticilerle ilişkileri geliştirme fırsatlarını yakalayacak.

TİM Hububat Bakliyat Yağlı Tohumlar ve Mamulleri Sektör Kurulu ve bünyesinde bulunan tüm İhracatçı Birlikleri, Türkiye Gıda ve İçecek Sanayii Dernekleri Federasyonu (TGDF) ve Ev Dışı Tüketim Tedarikçileri Derneği (ETÜDER); WorldFood İstanbul Uluslararası Gıda Ürünleri Teknolojileri Fuarı’nın dünyada kendi alanındaki en etkin fuarlarından biri olması hedefiyle “Türkiye Gıda Platformu” adı altında güçlerini birleştiren Türkiye Gıda Platformu, Avrasya’nın en büyük sektör fuarı WorldFood İstanbul’un ziyaretçi, katılımcı, yabancı satın alma profesyoneli ve iş hacmi rakamlarında yeni rekorlara ulaşmasını hedefliyor. Tarihi iş birliğine giderek Türkiye gıda sektörünün çatı kuruluşlarını bir araya getiren WorldFood İstanbul Fuarı’nda, Türkiye fuarcılık sektörünün öncü kuruluşlarından ALZ Fuar, “İş Birliği Kuruluşu” olarak yer alıyor.

Gıda sektörünün geleceğine yön veren konuların 50’yi aşkın uzman isim ve 20 farklı önder kurum ile mercek altına alınacağı fuarda, 44 ülkeden 1500’e yakın yerli ve yabancı katılımcıya ev sahipliği yapılarak 60 bine yakın ziyaretçinin ağırlanması hedefleniyor.

Food Arena etkinlik alanında 4 gün boyunca gerçekleştirilecek panellerde; ihracatta yeni pazarlar ve büyüme stratejileri, sürdürülebilir gıda, afetler sonrası kriz yönetimi, tedarik zincirinde yeni dönem uygulamaları, iyileştirici tarım uygulamaları, pazaryerleri ihracatı, yenilenebilir enerji ile gıdanın dönüşümü gibi sektörün yol haritasını belirleyen birçok farklı konu tartışılacak.

Pınar Süt, Tahsildaroğlu, Malatyapazarı, Beyoğlu Çikolata, Nuh’un Ankara, Seyidoğlu Gıda, Bolçi Çikolata, Muratbey, Dardenel, Cafe Crown, Reis Gıda, Tayaş Gıda, Meysu, Tariş Üzüm, Sütaş ve Migros Ticaret A.Ş. gibi yüzlerce büyük katılımcı firmaların katılım göstereceği fuarda, konferansların yanı sıra tematik fuar turları, ulusal ve uluslararası fuar katılımcısı firmaların mutfak atölyeleri, ünlü şefler ile gerçekleştirilecek reçete sunumları, tarif sohbetleri ve lezzet şovlarının da düzenlenerek, ziyaretçilere etkileşimli bir fuar deneyimi yaşatılacak.

Fuarın son gününde (9 Eylül 2023 – Cumartesi) Öztiryakiler sponsorluğunda kurulacak Show Mutfağı’nda, Aşçılar Derneği şefleriyle atıksız mutfak, Hatay Büyükşehir Belediyesi Unesco Hatay Gastronomi Evi şeflerinden miras tarifleri ve Orkide’nin Zeytinyağı ile gerçekleştirilecek Şef Atölyeleri’nin yanı sıra Brezilya’dan “Açai”, Japonya’dan “Yuzu” ve “Wasabi”, Patiswiss’in çikolataları ile tadımlar ve ipuçları yer alacak.

Yeni iş ve ortaklık fırsatları yaratmak, aynı zamanda bilgi ve ilham dolu etkinlikleriyle verimli bir fuar deneyimi sunmak adına birçok etkinliğe ev sahipliği yapacak Food Arena, özel fuar turları, teknoloji girişimleri sunumları ve influencer sohbetleri ile renklenecek.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.