Dolar 32,1936
Euro 34,7695
Altın 2.419,67
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 18°C
Per 21°C
Cum 23°C

30 Ekim’de Okullar Tatil Edildi: Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Sürüyor

30 Ekim’de Okullar Tatil Edildi: Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Sürüyor
29 Ekim 2023 22:11 | Son Güncellenme: 29 Ekim 2023 22:27
487

HABERMAX.Türkiye’de 30 Ekim Pazartesi günü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklama ile okullar tatil edildi. Bu beklenmedik karar, öğrenciler, veliler ve öğretmenler arasında şaşkınlık yarattı.

30 Ekim’de Okullar Tatil Edildi: Cumhuriyet Bayramı Coşkusu Sürüyor

Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılını kutlama heyecanı, 30 Ekim Pazartesi günü eğitim kurumlarına bir günlüğüne tatil getirdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 30 Ekim Pazartesi günü tatil edildiğini duyurdu.

Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusu ve anlamı, Türkiye genelinde kutlamalara ve etkinliklere ev sahipliği yaparken, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklaması bu özel günün tadını çıkarmak isteyen öğrencilere ve eğitimcilerine beklenmedik bir tatil hediyesi oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya paylaşımında Cumhuriyet Bayramı’nın coşkusunu ve halkın bu önemli günü coşkuyla kutlamalarını vurguladı. Ayrıca, bu özel günde öğrencilerin ve öğretmenlerin bir gün boyunca dinlenmelerine olanak sağlamak amacıyla, okulların tatil edilmesi kararını da duyurdu.

Öğrenciler ve aileleri, bu tatil fırsatını bayramın tadını çıkarmak, aileleriyle bir araya gelmek ve farklı etkinliklere katılmak için değerlendirebilirler. Bu tür tatil kararları, toplumun güvenliği ve halkın refahını koruma amacını taşırken, bayramın anlamını ve coşkusunu artırabilir.

Okulların 30 Ekim Pazartesi günü tatil edilmesi, Cumhuriyet Bayramı’nın 100. yıl coşkusunun devam etmesine katkıda bulunurken, Türkiye’nin bu önemli dönüm noktasını coşku ve gurur içinde kutlamaya devam ediyor.

Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim.
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.