Dolar 32,5201
Euro 34,8225
Altın 2.445,21
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’nde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ Kampanyası ile Fidanlar Toprakla Buluştu

11 Kasım ‘Milli Ağaçlandırma Günü’nde “Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ Kampanyası ile Fidanlar Toprakla Buluştu
11 Kasım 2021 16:47 | Son Güncellenme: 11 Kasım 2021 20:03
302

HABERMAX.Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın her yıl 11 Kasım gününün “Milli Ağaçlandırma Günü” olarak kutlanacağını duyurması ve ‘Geleceğe Nefes, Dünyaya Nefes’ kampanyasına öncülük etmesiyle bugün Türkiye’nin her köşesinde binlerce fidan toprak ile buluştu.

Anadolu Adliyesi Başsavcı vekili İhsan Kamil Akçadırcı da, “Tüm yurtta Sayın Cumhurbaşkanımızın himayelerinde gerçekleşen etkinliğin amacı, gelecek nesillere daha yeşil bir ülke bırakmaktır. Adli merciler olarak da tuz tanesi kadar da olsa çorbada bizim de tuzumuz olsun” diye konuştu.

İstanbul Anadolu Yakası’da bulunan fidan dikim etkinlik alanı Şile İlçesi Sofular Köyü’ndeki programa Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Şile Kaymakamı Mehmet Nebi Kaya, Şile Hava Uçaksavar Er Eğitim Merkez Komutanı Albay Hazel Yılmaz, Şile Belediye Başkanı İlhan Ocaklı, İstanbul Anadolu Cumhuriyet Başsavcı Vekili İhsan Kamil Akçadırcı, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar gönüllü olarak katıldı.

Programda gerçekleşen protokol konuşmalarının ardından toprağa hayat, canlılara nefes olan ülkemizin akciğerleri orman alanlarımızın artırılması için tüm yurtta olduğu gibi Çekmeköy ve Şile’de de fidanlar toprakla buluştu.

Kaymakam Resul Çelik, etkinliğe katılan öğrenciler ve vatandaşlar ile fidan dikti, ilgi ve alakaları için katılan herkese teşekkür etti.

Programdaki katılımcılarla günün anısına hatıra fotoğrafı çektiren Kaymakam Resul Çelik, “Katılan herkese gönülden teşekkür ediyorum. Bu kampanya ile yurdumuza her sene binlerce fidan kazandırıyor, geleceğimize nefes oluyoruz. Bu vesileyle 11 Kasım’ı Milli Ağaçlandırma Günü olarak ilan eden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a şükranlarımızı sunuyoruz” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.