Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 19°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C

Zile’de Seçim Hararetli Başladı: MHP’den CHP’li Belediye Başkanına İmar Usulsüzlüğü İddiası

Zile’de Seçim Hararetli Başladı: MHP’den CHP’li Belediye Başkanına İmar Usulsüzlüğü İddiası
5 Ocak 2024 21:03 | Son Güncellenme: 6 Ocak 2024 00:24
373

HABERMAX. Başkan Sargın, ailesiyle birlikte Zile’de varlık sahibi bir ailenin evladı olarak dürüstlüğünden ödün vermedi. Zile Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı görevini yaptığı dönemde de şehrin ekonomik kalkınmasına liderlik etti. Koruması olmayan evine kendi aracıyla gelip giden, belediye işlerinde sadece makam aracını kullanan Başkan Sargın, Zile halkının gönlünde taht kurmuş bir belediye başkanı olarak biliniyor.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın: Dürüstlük ve Halka Hizmette 25 Yılın Ardından Başarı Hikayesi

Zile Belediyesi’nin 25 yıl aradan sonra CHP’nin kazandığı başkan Şükrü Sargın, göreve geldiği günden bu yana şeffaf ve dürüst yönetimiyle dikkat çekiyor. Özellikle belediye işçilerinin parasını bile ödemekte zorlanılan bir dönemde, Başkan Sargın’ın kendi cebinden 350 bin Türk Lirası ödeyerek çalışanlara destek olması, şehirde derin bir nefes alınmasına vesile oldu.

Dört Buçuk Yılda Büyük Değişim: Güneş Enerjisi ve Yerel Ekonomi

Başkan Sargın, dört buçuk yıldır görevde olmasına rağmen Zile’nin çehresini değiştirmekte önemli adımlar attı. Özellikle güneş enerjisi projeleriyle Zile Belediyesi’nin otobüslerine kendi uyguladığı kart sistemi, milyonlarca liranın belediyenin kasasında kalmasını sağladı. Bu sayede şehrin ekonomisine canlılık katıldı.

Muhalefetin Çamur At İzi Kalsın Hesaplarına Başkan Sargın’ın Duruşu

2024 yerel seçimleri yaklaşırken muhalefet partileri, Başkan Şükrü Sargın’ı hedef alarak çamur at izi kalsın hesapları yapmaya çalışıyor. Ancak, Başkan Sargın’ın dürüstlük ve halka hizmet anlayışı, şehirde geniş bir destek buluyor. Başkan, muhalefetin kendisine yakın medya organları aracılığıyla yaptığı operasyonlara karşı dimdik durarak, şehrin geleceği için çalışmaya devam ediyor.

Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ın liderliğindeki belediye, şeffaf ve adil yönetimi, ekonomik projeleri ve halka duyduğu saygı ile önemli bir başarı hikayesini yazmaya devam ediyor.

Zile ilçesindeki yerel seçim atmosferi, MHP İlçe Başkanı Ahmet Ziraatcı’nın CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Sargın’a yönelik iddialarıyla iyice ısınıyor. MHP İlçe Başkanı, Şükrü Sargın’ı imar usulsüzlüğü iddiasıyla sert bir dille eleştirirken, belge talep ederek sükûneti sağlamaya çalışıyor.

İddiaların Odak Noktası: Tapu Belgeleri ve İmar Usulsüzlüğü

MHP Zile İlçe Başkanı Ahmet Ziraatcı, Zile Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı hedef alarak, imar usulsüzlüğü iddiasında bulundu. Özellikle belediye başkanının oğlunun adına kayıtlı olan tapu belgelerini gündeme getiren Ziraatcı, bu tapuların başka kişilere ait olup olmadığını sorguluyor. Başkan Şükrü Sargın’ın iddiaları doğrultusunda belge sunmaması durumunda ise MHP İlçe Başkanı, görevinden istifa etme sözü veriyor.

MHP İlçe Başkanının Çağrısı: “Belgeleri İspat Edin veya İstifa Edin!”

MHP Zile İlçe Başkanı Ahmet Ziraatcı, belediye başkanına yönelik iddialarını cesur bir şekilde dile getiriyor. Başkan Şükrü Sargın’ın iddiaların aksini ispat edememesi halinde, Ziraatcı kendi görevinden istifa edeceğini söylüyor. Bu çağrı, ilçede seçim atmosferini daha da kızıştırırken, yerel seçimlerin hızla yaklaştığı bir dönemde önemli bir gelişme olarak kayda geçiyor.

Seçim Arenası Isınıyor: İki Parti Arasında Sert Atışmalar Başladı

Zile ilçesindeki bu gelişme, yerel seçim atmosferinin giderek hararetlendiğini gösteriyor. MHP’nin açık meydan okuması, CHP’li Belediye Başkanı Şükrü Sargın’ı savunma pozisyonuna geçirmiş durumda. İki partinin arasındaki sert söylemlerin ve belge taleplerinin, seçmenlerin gözünde hangi etkiyi yaratacağı ve seçim sonuçlarına nasıl yansıyacağı ise ilerleyen günlerde netlik kazanacak gibi görünüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.