Dolar 32,2650
Euro 34,7568
Altın 2.449,65
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 14°C
Az Bulutlu
İstanbul
14°C
Az Bulutlu
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 22°C

Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, sosyal medya üzerinde yapılan manipülasyon yorumlara karşı uyarıda bulundu. .

Zile CHP İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, sosyal medya üzerinde yapılan manipülasyon yorumlara karşı uyarıda bulundu. .
6 Ağustos 2023 00:21 | Son Güncellenme: 6 Ağustos 2023 07:09
225

HABERMAX: Zile Cumhuriyet Halk Partisi’nin sevgili yoldaşları, Partimizin aldığı karar doğrultusunda kongre süreci başlamış durumda ve heyecanla ilerliyoruz. Bugün burada sizlere önemli bir açıklama yapmak için bir aradayız. Zile Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Ali Rıza Bozdemir olarak, öncelikle sizlere en içten selamlarımı sunuyor ve değerli zamanınızı ayırıp bu toplantıya katıldığınız için teşekkür ediyorum.

Görevimiz boyunca, partimizi daha da ileriye taşıma hedefiyle çalışıyoruz ve sosyal demokrat ilkelerimizi temsil etme sorumluluğumuzu büyük bir ciddiyetle üstleniyoruz. Ancak, karşımızda bazı rakiplerimizin sosyal medya üzerinden algı yaparak partimize yönelik olumsuz yayınlar yapması üzüntü verici bir durumdur.

Sosyal medya, günümüzde iletişimin önemli bir aracı haline gelmiştir. Ancak, yanlış bilgilerin, asılsız iddiaların veya manipülatif içeriklerin yayınlanması, halkın doğru bilgiye ulaşmasını engelleyebilir ve toplumsal barışa zarar verebilir. Partimizin ve üyelerimizin bu gibi yayınlarla karşı karşıya kaldığını görmek, çalışmalarımıza olumsuz etki ediyor.

Bu tür davranışları kınıyoruz ve sosyal medya üzerinden yapılan algı operasyonlarına karşı dikkatli olmamız gerektiğini vurguluyoruz. Partimize yönelik saldırılar, demokrasiye olan inancımızı zayıflatmamalı, aksine daha da güçlü bir birlik ve beraberlik içinde hareket etmemizi sağlamalıdır.

Bizler, partimizi temsil eden her bir üyenin, sosyal medya dahil her platformda, dürüstlük ve şeffaflık ilkelerinden ödün vermeden hareket etmesini bekliyoruz. Doğru bilgi, dürüstlük ve samimiyet, partimizi güçlü kılan temel değerlerimizdir.

Bu süreçte, partimizin ve siz değerli yol arkadaşlarımızın yanında olmanızı ve doğru bilgiye ulaşmak için kaynağını belli etmeyen haberlerden uzak durmanızı rica ediyorum. Birlik ve beraberlik içinde hareket ettiğimiz sürece, hedeflerimize ulaşmamız kaçınılmaz olacaktır.

Son olarak, sizlere olan güvenimiz tamdır ve gösterdiğiniz destekle birlikte, Zile Cumhuriyet Halk Partisi olarak sosyal demokrat ilkelerimiz doğrultusunda ilerlemeye devam edeceğiz. Hep birlikte, partimizi ve ülkemizi daha aydınlık yarınlara taşımak için el ele verelim.

Katılımınız ve desteğiniz için teşekkür eder, sevgi ve saygılarımı sunarım. Yol arkadaşlığımızın sonsuzluğuna inancımız tamdır!

CHP Zile İlçe Başkanı Bozdemir, partimize yönelik sosyal medya üzerinde yapılan asılsız yayınlar hakkında kaygı duyduğunu ifade etti. Partimizin aldığı karar doğrultusunda kongre sürecinin başladığını ve teşkilatların kongre hazırlıklarına başladığını belirttim. Delege seçimlerinin tüm şehirlerde tamamlandığına dikkat çektim.

Delege seçimlerinin şeffaf ve demokratik bir şekilde yürütülmesinin önemine vurgu yaparak, partinin temsilcilerinin halkın isteklerini doğru şekilde yansıtması için adil seçimlerin önemini vurguladım. Parti üyelerine eşit fırsatlar sunulması ve manipülasyonlardan kaçınılması gerektiğini belirttim.

Kongre sürecinin başarıyla tamamlanması ve sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda güçlü bir parti olmalarını diledim. Başarılarının ve birlik içinde yol almalarının dileğini ilettim.

Partinizin aldığı karar doğrultusunda kongre sürecinin başladığını ve teşkilatların kongre hazırlığına başladığını belirtmişsiniz. Şu an tüm şehirlerde delege seçimlerinin tamamlandığına dikkat çekmişsiniz. Parti üyesi takipçilere yönelik delege seçimi ile ilgili bir duyuru veya davetin olup olmadığını sormuşsunuz ve aynı zamanda bazı kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda delege yazıp kongre tiyatrosu sergilediğini düşündüğünüzü ifade etmişsiniz.

Bu sürecin şeffaf ve demokratik bir şekilde yürütülmesi önemlidir. Delege seçimlerinin adil bir şekilde yapıldığından emin olmak, partinin temsilcilerinin halkın isteklerini doğru şekilde yansıttığından emin olmak için kritik bir aşamadır. Parti üyelerine eşit fırsatlar sunulması ve herhangi bir kişi ya da grubun kendi çıkarları için manipüle etmemesi önemlidir.

Bu sürecin başarıyla tamamlanması ve sosyal demokrat ilkeler doğrultusunda güçlü bir parti olmanızı dilerim. Kongre sürecinizde başarılar ve birlik içinde yol almanız dileğiyle.

Zile Cumhuriyet Halk Partililer adı altında grup kurarak sosyal medya ürerinde yapılan bu gibi manipülasyon yorumlara asla ve asla inanmayınız. 

MERHABA SEVGİLİ YOLDAŞLAR, Partimizin aldığı karar doğrultusunda kongre süreci başlamış durumda. teşkilatlarımız ivedilikle kongre hazırlığına başlamış durumda ve sosyal demokrat bir partinin yapması gerektiği gibi öncelikle delege seçimleri yapılıp sonra il – ilçe başkanlığı seçimleri yapılması gerekir. tüm şehirlerde delege seçimleri yapıldı, özellikle parti üyesi olan takipçilerimize sormak isterim delege seçimi ile ilgili bir duyuru veya davet aldınız mı? yoksa birileri kafasına göre delege yazıp, hısım akraba ile kongre tiyatrosu mu sergiliyor

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.