Dolar 32,2081
Euro 34,8604
Altın 2.444,95
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Az Bulutlu
İstanbul
20°C
Az Bulutlu
Paz 15°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 20°C

 ZİL-DEF’DEN 10.YIL YEMEĞİ

 ZİL-DEF’DEN 10.YIL YEMEĞİ
3 Aralık 2018 01:09 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2018 01:50
982

AHA.Zile Dernekler Federasyonu 10.yıl yemeğini Esenyurt’ta bir mekanda kutladı. Zile Dernekler Federasyonu Gecesi’nde en büyük ilgiyi görenler İBB Başdanışmanı İbrahim Uçar, Canerenler Arsa Ofisi sahibi ve aynı zamanda Tempo TV yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yiğit oldu.

Zile Dernekler Federasyonu geçtiğimiz günlerde Esenyurt’ta verdiği yemekle siyaset, iş ve sanat dünyasını bir araya getirdi. Organizasyon, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başdanışmanı İbrahim Uçar ve Canerenler Arsa Ofisi sahibi aynı zamanda Tempo TV yönetim kurulu Başkanı Mehmet Yiğit tarafından gerçekleşti. Geceye damgasını vuran Uçar ve Yiğit en ilgi gören isimlerdi.Geceye katılanlar arasında CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamza Çebi Avcılar Belediye Başkanı Handan Benli Toprak, Küçükçekmece CHP Belediye Başkan aday dayı Kasım İvgen, Avcılar Ak Parti Belediye Başkan aday adayı Hüseyin Gülsüm, CHP Zile İlçe Başkanı Ali Rıza Bozdemir, Ak Parti Sancaktepe meclis üyesi Aday adayı Necati Erke,Ataşehir Aşık Veysel Mahallesi Muhtarı aynı zamanda Türkiye Muhtarlar Federasyonu Başkan Yardımcısı Hasgül Bakır ,Zile Şeyh Köyü dernek Başkan yardımcısı Durmuş Acar şve Çekerek Başalan Köyü Dernek Başkanı ve aynı zamanda ÇAZDER yönetim kurulu üsyesi Mevlüt Yılmaz, gibi iş ve sanat dünyasından önemli isimler vardı.AHA. ZİL-DEF. Yönetim Kurulu Başkanı Halil Düzgün yaptığı selamlama konuşmasında “Hepiniz hoş geldiniz. Bu güzel gecede sizleri konuşmamla boğmak istemiyorum. Birlik ve beraberliğimiz daim olsun hepinizi saygılarımla selamlıyorum” dedi.Gecede en büyük ilgiyi gören İBB Başdanışmanı İbrahim Uçar ZİL-DEF’e yaptığı katkıları nedeniyle büyük alkış topladı. Yöre dernek başkanları, İbrahim Uçar’ın son zamanlarda Anadolu’daki köylere yaptığı yardımlardan bahsetti.
Uçar’ın, bölgeleri için bir şans olduğunu Zile dernekleri olarak kendilerine ve yöre köylerine yaptığı yardımlardan dolayı şükran duyduklarını söyledi.İBB Başdanışmanı İbrahim Uçar’da “Ben bir Tokatlı olarak hiç ayrım yapmadan her köye hizmet götürdüm. Dolayısıyla sadece Tokat değil Yozgat’ın köylerine bile yardım etmiş biri olarak gurur duyuyorum” dedi.ZİL-DEF’e bağlı dernek yöneticileri ise “Tokatlı iş adamı değerli Mehmet Yiğit tıpkı İbrahim Uçar kardeşimiz gibi yardım sever biridir. Gerçekten de bir Tokatlı olarak her iki isimle gurur doyuyoruz. Bölgemizden böyle değerler çıkmış çok şanslıyız” dedi.ZİL-DEF’in Gecesinde birer kısa selamlama konuşması yapan siyasiler ise birlik ve beraberliğe vurgu yaptılar. Daha sonra geceye katılan sanatçılar Nülüfer Sarıtaş, Volkan Yılmazer, yöre sanatçısı Erol Sezen ve Grup İmera aldıkları sahne ile gelen konukları coşturdu. Program, ikram edilen yemeklerden sonra son buldu.

Haber-Foto-www.haberajanssi.com

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.