Dolar 32,3487
Euro 34,7293
Altın 2.419,83
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Per 19°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

ZEYTİNİN BAŞKENTİ EDREMİT ZEYTİNİ EMİTT’İN GÖZBEBEĞİ OLDU

ZEYTİNİN BAŞKENTİ EDREMİT ZEYTİNİ EMİTT’İN GÖZBEBEĞİ OLDU
21 Şubat 2022 01:01
264

HABERMAX.Dünyanın 5 büyük turizm fuarından olan Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMİTT) Edremit Belediyesi tarih, turizm ve termalin yanı sıra zeytin ve zeytinyağı ile ön plana çıktı. Dört günlük fuar boyunca toplam 5 bin zeytin fidanı dağıtılacak.

Edremit Belediyesi EMİTT Fuarı’nın ikinci gününde de en ilgi çeken standlar arasında yer aldı. Edremit Standını ziyaret eden yüzlerce kişiye Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan ve Edremit standını ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun ile birlikte zeytin fidanı dağıtıldı. Ardından yine standı ziyaret eden CHP İl Başkanı Serkan Sarı ve Belediye Başkan Yardımcısı Tümdeniz Çelebi katılımcılar ve ziyaretçilere Edremit’i anlatırken zeytin fidanı dağıtmaya devam ettiler. Edremit Belediyesi tarafından toplam 5000 zeytin fidanı fuar boyunca ziyaretçilere hediye edilecek.Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan, “Zeytinin başkenti Edremit’ten tüm dünyaya barışın ve dostluğun simgesi zeytin dalı uzatıyoruz. Tarihi, turizmi, termali, doğası ve tabii ki olmazda olmazımız zeytin ve zeytinyağımız Edremit’timizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışıyoruz. Konuklarımıza barışın dostluğun simgesi zeytin dalı ile sağlık ve şifa kaynağı Edremit zeytin ve zeytinyağını anlatıyoruz. Fuar boyunca konuklara 5 bin adet Edremit zeytin fidanı dağıtacağız” dedi.

Edremit standı TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 3 numaralı salon B-321 numaralı stantta 12 Şubat tarihine kadar ziyaretçilerini bekliyor olacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.