Dolar 32,5217
Euro 34,7908
Altın 2.440,14
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 17°C
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 19°C

‘Yüzyılın Projesi’ne Ekomaxi İmzası!

‘Yüzyılın Projesi’ne Ekomaxi İmzası!
4 Ağustos 2023 10:59
153

HABERMAX.Su depolama sistemleri alanında müşterilerine yeni nesil çözümler sunan Ekomaxi, dünya genelindeki prestijli projelerin çözüm ortağı olmaya devam ediyor. Irak’ın Erbil kentinde inşa edilen ve ‘yüzyılın projesi’ olarak adlandırılan ‘The Boulevard Karma Yaşam Kompleksi’nin su depolama sistemlerindeki tercihi de Ekomaxi oldu.

Ortadoğu’nun en hızlı gelişen şehirleri arasında yer alan Erbil, son dönemde inşa edilen lüks yaşam kompleksleri ile bölgenin cazibe merkezi haline geldi. Irak’ın önemli inşaat şirketlerinden Four Bridges tarafından Erbil kentinin tam kalbinde inşa edilen ve ‘yüzyılın projesi’ olarak adlandırılan ‘The Boulevard Karma Yaşam Kompleksi’de bölgenin gelişimine katkı sağlayan projeler arasında yerini aldı.

53 bin metrekare alan üzerine inşa edilen yaşam kompleksi; 10 adet lüks rezidansta toplam 1600 daire, süpermarket, alışveriş merkezi, eğlence merkezi, sky lounge, fitness merkezi, kreş, kafeler ve restoranlardan oluşuyor. Bölgenin hem iş hem de konut ihtiyacını karşılayacak olan yaşam kompleksi, sakinlerine; benzersiz, keyifli, huzurlu ve ayrıcalıklı bir yaşam vadediyor.

‘The Boulevard Karma Yaşam Kompleksi’ projesinin su depolama sistemlerindeki tercihi Ekomaxioldu.

Suyu, kalitesini bozmadan, güvenle depolayacak

Ekomaxi, toplamda 1880 m³ kapasiteye sahip olan ‘GRP modüler su depoları’ ileprojenin suyunu uzun yıllar güvenle depolayacak. Geleceğin mühendislik malzemesi olarak tanımlanan SMC’den (cam elyaf takviyeli güçlendirilmiş kompozit) üretilen GRP modüler su depoları, yüksek mukavemeti ve yalıtım katsayısı ile aşırı sıcak ve aşırı soğuklarda dış ortam şartlarından etkilenmiyor. UV ışınlarını geçirmeyen GRP depo panelleri, su içerisinde; yosun, mantar, bakteri oluşumunu önlüyor. +5 0C ila +50 0C sıcaklık aralığında depolanan suyun kalitesinde ve sertlik derecesinde hiçbir değişiklik veya bozulma olmuyor. Deponun minimum 50 yıllık kullanım ömrü boyunca su güvenle muhafaza ediliyor.

Ekomaxi, dünyada içme suyu kalitesinin ölçüm ve kontrol standartlarını belirleyen WRAS (Water Regulations Advisory Scheme) belgesiyle de suyu, kalitesini bozmadan, güvenle depoladığını tescilliyor.

Hızlı üretim ve pratik kurulum avantajı

GRP su depolama sistemlerinin modüller halindeki panelleri, üretim ve kurulum süreçlerinde de yatırımcılara büyük avantajlar sunuyor. Orta Doğu, Orta Asya ve Doğu Avrupa’nın en büyük GRP Su Deposu üretim tesisine sahip olan Ekomaxi, projede kullanılan ve 1880 m³ kapasiteye sahip olan GRP modüler su depolarının üretim ve kurulum çalışmalarını 2 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp, sistemi devreye aldı.

GRP panel çözümleri ile su depolama sistemlerine; hızlı, pratik ve güvenli bir yaklaşım getiren Ekomaxi, müşterilerine sonsuz güven vermeye ve projelere değer katmaya devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.