Dolar 32,5004
Euro 34,6901
Altın 2.496,45
BİST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 13°C
Yağmurlu
İstanbul
13°C
Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

YHKB Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi

YHKB Temmuz Ayı Encümen Toplantısı Gerçekleştirildi
31 Temmuz 2021 23:59 | Son Güncellenme: 5 Ağustos 2021 16:06
242

AHA.Vali Dr. Ozan Balcı, Amasya’da   düzenlenen Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği (YHKB) Temmuz  ayı Encümen Toplantısına katıldı. 
Birlik Başkanı Amasya Valisi Dr. Mustafa Masatlı başkanlığı ve ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, Vali Dr. Ozan Balcı, Amasya Belediye Başkanı Mehmet Sarı, Amasya İl Genel Meclis Üyesi Ömer Faruk Altunay, Çorum İl Genel Meclis Üyesi İbrahim Çiftçi, Birlik Müdür V. Mustafa Örgüt ve birlik personellerinin katılımlarıyla Amasya ilinde gerçekleştirildi.

Toplantı, Amasya Valisi Birlik Başkanı Mustafa Masatlı’nın açılış konuşmasıyla başladı. Açılış konuşmasının ardından Birlik Müdür V. Mustafa Örgüt, Haziran ayına ait aylık cetvellerin tetkiki ve Birliğin yürüttüğü projeler ve çalışma konuları hakkında sunum gerçekleştirdi.

Yeşilırmak Havzası Kalkınma Birliği tarafından Yeşilırmak Nehri ve kollarında oluşan kirlilik ile nedenlerini önlemek, bölgede erozyonu engelleyici çalışmalar yapmak, ırmağın akış rejimini düzenlemek ve çevresiyle birlikte Yeşilırmak’ı cazibe merkezi haline getirmeyi amaçlayan “Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi” hayata geçirilmiş olup, proje için Amasya, Merzifon, Suluova, Taşova ve Göynücek Belediye Başkanlıkları ile Amasya Üniversitesi, DSİ Bölge Müdürlüğü ve diğer paydaş kurumlarla işbirliği protokolleri imzalandı.

Projenin Çorum ve Tokat illerinde de uygulanması amacıyla“Yeşilırmak Nehri Temizleme, Islah ve Rekreasyon Projesi” iş birliği protokolü Vali Dr. Ozan Balcı, Amasya Valisi Mustafa Masatlı ve Birlik Müdür V. Mustafa Örgüt tarafından imzalandı.

Vali Dr. Ozan Balcı ve YHKB  encümen üyeleri, imzalanan protokolün ve yapılacak olan çalışmaların bölgeye hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulundular.

29 Temmuz 2021

Haber : Bülent KAYNAR

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.