Dolar 32,5562
Euro 34,8667
Altın 2.427,00
BİST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
25°C
Hafif Yağmurlu
Çar 22°C
Per 20°C
Cum 19°C
Cts 17°C

YEŞİLYURT’TA VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ

YEŞİLYURT’TA VERGİ REKORTMENLERİ ÖDÜLLENDİRİLDİ
14 Nisan 2022 11:57
391

HABERMAX.Sulusaray Belediye Başkanı Necmettin Coruk, Yeşilyurt Belediye Başkanı Muhsin Yılmaz, Zile TB Meclis Başkanı Duran Şahin, Yönetim Kurulu Başkanı Muammer Teke, Zile TSO Meclis Başkanı Ali Eryılmaz, Yönetim Kurulu Başkanı Necati Bice ile Siyasi Partilerin İlçe Başkanları, Kurum Müdürleri, ZTSO Meclis Üyelerimiz ile Sulusaray, Artova ve Yeşilyurt’ da bulunan Odamıza kayıtlı üyelerimiz katılımının sağlandığı İftar yemeği ile kurumlar ve gelir vergisi plaket töreni düzenlendi.

“Bugün 12. gününü geride bırakmakta olduğumuz başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan Ramazan-ı Şerifin; ülkemiz, milletimiz, tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz eder tekrar birlikte olmanın mutluluğunu yaşadığını ifade eden Başkan Bice, Oda Başkanlığımızın yapmış olduğu faaliyetler hakkında kısa bilgilendirmenin ardından plaket törenine geçildi.

Artova / Kurumlar Vergisi;

Artova Beton İnşaat Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, S.S. Artova İlçesi Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi, Bıçakcılar Un, Gıda, Nak. San. ve Tic. Ltd. Şti.,Gelir Vergisi;

Sevda Kılıç Hatipoğlu Petrol, Erdal Arslan, Süleyman Ergin

Sulusaray / Kurumlar Vergisi;

Altunlar Gıda Tarım İnşaat Nak. Yak. ve Tem. Mad. San.ve Tic. Ltd. Şti., Uygunlar Yapı Malzemeleri İnşaat Turizm Ltd.Şti., Karaaslan İnşaat Tekstil Turizm Taşımacılık Spor Eğitimi İç ve Dış Ticaret Ltd.Şti.

Gelir Vergisi;

Ayhan Akdoğan, Murat Sarı Sarı İnşaat,      İbrahim Sunar

Yeşilyurt / Kurumlar Vergisi;

İçtenler Petrol Kuyumculuk Tekstil Zahirecilik İnşaat San. ve Tic.Ltd.Şti., Uzunoğlu Zahirecilik Kömür Gübre İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti., Günesen Petrol Ürünleri İnş. Nak. Gıda Mad. San. ve Tic. Ltd. Şti.

Gelir Vergisi;

Bedel Babacan Babacan Ticaret, Osman Babacan

Başkan Bice bugün hayal gibi görünen nice hedefe de yarın yine hep birlikte ulaşacağız diye ifade ederek Allah gönlümüzü zengin, emeğimizi ve kazancımızı bereketli, milletimizin birliğini dirliğini ve kardeşliğini daim kılsın. Yolumuz bahtımız açık olsun. Allah yar ve yardımcımız olsun.” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.