Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 20°C
Per 17°C

Yeşilay Çekmeköy Şubesi: Bağımlılıkla Mücadelede 103 Yıllık Köklü Geçmiş

Yeşilay Çekmeköy Şubesi: Bağımlılıkla Mücadelede 103 Yıllık Köklü Geçmiş
20 Aralık 2023 10:42
155

HABERMAX.Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan Yeşilay, milli mücadele yıllarında kurulmuş ve 103 yıldır insan sağlığı ve insanlık onuru için aktif bir şekilde mücadele vermektedir. Yeşilay Çekmeköy Şubesi olarak, bağımlılıkla mücadelede üstlendiğimiz rol ve uyguladığımız projelerle toplumumuza değer katmaya devam ediyoruz.

Türkiye Bağımlılıkla Mücadele Yetişkin Eğitim Programı (TBM):

Yeşilay Çekmeköy Şubesi olarak gerçekleştirdiğimiz TBM Programı ile bağımlılıkla mücadelede yetişkinlere yönelik etkili bir eğitim sunuyoruz. Tütün, alkol, uyuşturucu, kumar ve teknoloji bağımlılığı gibi ana başlıklarda gerçekleştirdiğimiz bu programlarla toplumu bilinçlendirmeyi hedefliyoruz.

BKY Benim Kulübüm Yeşilay:

Bu proje ile ilkokul seviyelerine inerek, bağımlılık yaşının düşmesini engellemeyi ve öğrencilerin bilinçlenmelerini sağlamayı amaçlıyoruz. Yeşilay’ın tanınırlığını arttırmak, gönüllülük ve Yeşilaycılık mesajlarını yaygınlaştırmak adına önemli bir adım atıyoruz. Projemizin başlıca hedefi, çocuklarda YEŞİLAY sempatisi kazandırmak ve olumlu alışkanlıkların gelişmesine katkı sağlamaktır.

Yeşilay Elçileri Projesi:

Esnaflarımızın, bağımlılıkla mücadelede önemli bir rol üstlenmelerini sağlamak ve toplumsal duyarlılığı artırmak amacıyla hayata geçirdiğimiz Yeşilay Elçileri Projesi, kadim bir gelenek olan ahilikten esinlenmiştir. Esnaflarımızın uyuşturucu ve alkol bağımlılığı hakkında bilgi düzeylerini arttırarak, toplumsal farkındalık oluşturmayı ve tehlikeli durumlara karşı önlem almayı hedeflemekteyiz.

Yeşilay Çekmeköy Şubesi olarak, toplumumuza sağlık, bilinç ve duyarlılık kazandırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bağımlılıkla mücadelede her geçen gün daha da güçlenen bir toplum için birlikte yürümeye devam ediyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.