Dolar 32,3276
Euro 34,7452
Altın 2.391,96
BİST 10.250,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Yerel basınla buluşan CHP Çekmeköy A. Adayı İlhanBayram; “31 Mart’tan sonra her şey daha güzel olacak..”

Yerel basınla buluşan CHP Çekmeköy A. Adayı İlhanBayram; “31 Mart’tan sonra her şey daha güzel olacak..”
15 Aralık 2023 15:25 | Son Güncellenme: 23 Ocak 2024 21:55
423

HABERMAX.Yerel basınla biraraya gelerek ilçe kamuoyuna önemli mesajlar veren CHP Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Bayram; “Geleceğe dair heyecanımız, gençliğimiz, donanımımız, ekibimiz ve her türlü imkanımız var. 31 Mart’tan sonra her şey çok daha güzel olacak” dedi. Belediye sosyal tesislerini daha da geliştireceklerini kaydeden Bayram; “Buraları birilerine peşkeş çekmeden daha çok halka açacağız. Çaylar, başkandan ücretsiz olacak. Öğrenci ve emeklilere ekstra indirimler yapılacak ve kahveler de ikram olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi’nin genç ve dinamik isimlerinden Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı İlhan Bayram, yerel basın mensuplarıyla biraraya gelerek önemli mesajlar verdi. Önceki büyükşehir belediyesi döneminde bir türlü bitirilemeyerek kırık-dökük atıl vaziyette Ekrem İmamoğlu başkanlığındaki yeni İBB yönetimine devredildikten sonra yapımı tamamlanan ve ardından şeffaf bir ihale süreci ile Çekmeköy Belediyesi’nin Yeditepe AŞ’ye işletmesi verilen Rahmi Demir Kent Ormanı Çekmekule Seyirtepesi Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen yerel basın buluşmasına CHP İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan da katılarak diğer tüm aday adaylarına olduğu gibi İlhan Bayram’ın da yanında ve destekçisi olduklarını ifade etti.

“31 MART’TAN SONRA DA HER ŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK..”
Sözlerine partisi CHP’nin Ekrem İmamoğlu’nu yeniden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı göstermesine ayırarak başlayan Çekmeköy Aday Adayı İlhan Bayram; “Öncelikle 2019 yılında 2 seçim kazanan Ekrem İmamoğlu başkanımızın tekrar adaylığı hayırlı olsun. Sonuna kadar inanıyorum 31 Mart’tan sonra her şey çok daha güzel olmaya devam edecek” dedi.

“ÇEKMEKÖYLÜ OLMAKSA MESELE BEN ÇEKMEKÖYLÜ’NÜN TA KENDİSİYİM..”
Kısaca hayat hikayesinden bahsederek konuşmasına devam eden İlhan Bayram, şunları kaydetti: “1979 yılında Tokat’ın Niksar ilçesinde doğdum. Anadolu Üniversitesi Dış Ticaret Öğrencisiyim, Evli iki çocuk babasıyım. 1997 Yılında Tokat’tan İstanbul’a gelip Çekmeköy’e yerleştim. Az önce Çekmeköy’den aday yok mu diye sordunuz ya hani, işte ben Çekmeköy’lünün ta kendisiyim. Yıllardır bölgede metal sektöründe sanayici iş insanı olarak faaliyet gösteriyorum.”

“BU SOSYAL TESİSLERİ CHP’Lİ İBB YÖNETİMİ TAMAMLADI VE ŞEFFAF İHALE İLE AK PARTİ’Lİ İLÇE BELEDİYESİ ŞİRKETİNE İŞLETMESİNİ VERDİ..”
Yerel basın buluşması için tercih edilen sosyal tesisler konusuna değinen İlhan Bayram; “Biz bugün neden bu mekandayız? Çekmeköy’de o kadar yer var iken neden burası? Cevabını yine ben vereyim. 2019 yılında Ekrem İmamoğlu başkanımız göreve geldiğinde burası gördüğünüz gibi yıkık-dökük harabe bir yer halinde idi. İşte bu bosyal tesis Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında Ekrem Başkanımızın çalışmaları ile tamamlandı ve halkın kullanımına açıldı. Bu yer sadece kullanıma açılmadı tabii, İBB, burayı son drece şeffaf bir ihale süreci ile İBB Çekmeköy Belediyesi’ne ait Yeditepe Şirketine işletmesi için verilerek partizanca davranılmadığını, yandaş gözetmeksizin adaletli işler yaptığını da göstermiştir” dedi.


“YOK ÖYLE 20-30 LİRAYA ÇAY SATMAK, ÇAYLAR BAŞKANDAN ÜCRETSİZ OLACAK..”
İlhan Bayram, sözlerini şöyle sürdürdü: “Beş yıllık süreçte İBB tarafından Çekmeköy’de yapılan bazı projelerden de bahsetmeden konuyu kapatmayalım; ben partimin adayı gösterilirsem kazanacağıma inancım tam ve göreve geldiğimde; Çekmeköy’de sosyal tesislerimizin sayısını ve hizmet kalitesini artıracağım. İşletmeleri Doğa Park ya da diğer tesislerde olduğu gibi yakınlarıma peşkeş çekmeyeceğim, 20-30 TL ye çay sattırmayacağım. Belediyemizin sosyal tesislerinden hizmet alan vatandaşlarımıza çaylar başkandan ücretsiz ikramımız olacak. Yine öğrenci ve emekliye ekstra indirimler yapılacak ve kahveler yine ikram olacak.

“PARKLARA BENZİNLİK YAPILAMAYACAK..”
İlçemizin parkları, yeşil alanları benzin istasyonu yapılmayacak. Ömerli bölgesine; yaşlı bakım merkezi yapılacak. Son günlerde gündemde olan sokak hayvanlarına yeterli olmayan barınağımız uygun koşullu hale getirilecek sokak dostu bir başkan olacağım. Tabi projelerimiz sadece bunlardan ibaret değil. Adaylığım açıklandığı vakitte projelerimizi de ekibimizi de en ince ayrıntısına kadar yine sizler aracılığı ile kamuoyuyla paylaşacağım.”


“ÖMER HALİS DEMİR ADINA OKULU ARSASI İLE BİRLİKTE SATMANIN YOLUNU BULDULAR..”
Geçtiğimiz hafta Çekmeköy belediye Meclisi’nde tartışma konusu olduktan sonra muhalefetin ret oylarına karşı Cumhur İttifakı oyları ile kabul edilen Ömer Halis Demir okulunun maliyeye devir edilip karşılığında Ömerli’den satılmak üzere 6 adet parsel ile trampa edilmesi ve kalan kısmının vergi borcundan düşülmesini içeren maddeye de değinen İlhan Bayram; “Bu ay Meclis gündemine gelen önemli bir konuya değineyim. Daha önce de bu tür arsa satışları ile Çekmeköy Belediyesi gündeme gelmişti. 15 Temmuz Kahramanımız Şehit Ömer Halis Demir’in adını taşıyan okulun bina ve arsası 176 milyon karşılığında takas adı altında peşkeş çekiliyor. 29 milyon vergi borçlarına mahsuben ve kalan 147 milyon gibi rakam karşılığında Ömerli’de 6 adet arsa ile milli emlak ile takas yapılıyor. Bu gibi alengirli işlerin sonuna kadar takipçisi olup yönetime geldiğimde bu talana ekibimizle birlikte dur diyeceğim” diyen Başkan İlhan Bayram devamında şöyle dedi.Bir hastane görseli olabilirÇekmeköy Belediyesi, 15 Temmuz Şehidi Ömer Halis Demir’in Adını Taşıyan Okulu Maliyeye Borç Karşılığında Devretti

Başkan İlhan Bayram. Çekmeköy Belediye Meclisi, Cumhur ittifakı meclis grubu oy çokluğu ile 15 Temmuz şehidi Ömer Halis Demir’in ismini taşıyan Mimar Sinan Mahallesi’nde bulunan Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’nu, mali sorunlarla baş başa bırakarak milyonlarca liralık borç karşılığında devretti. Belediyenin bu adımı, 15 Temmuz şehidinin anısına sahip çıkılmadığı eleştirilerine neden oldu.

Ömer Halis Demir İmam Hatip Ortaokulu’nun Çekmeköy Belediyesi tarafından maliyeti 29 milyon lirayı bulan bir borç karşılığında devredilmesi, vatandaşlar arasında tepkilere yol açtı. Belediye borçlarına karşılık yapılan bu satışların devam ettiği belirtilirken, bu durum karşısında AK Parti mensupları tarafından şehit Ömer Halis Demir’e yeterince sahip çıkılmadığı eleştirileri de dile getirildi.

Vatandaşlar, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a seslenerek, “Lütfen şehit Ömer Halis Demir’in anısına sahip çıkın” diyerek tepkilerini dile getirdi. Bu durum, sosyal medyada geniş bir şekilde paylaşılırken, şehitlerin anısının yaşatılması ve isimlerinin taşıdığı okulların gelecek nesiller için özel ve değerli tutulması konusundaki duyarlılık ön plana çıktı.

ÜZERİNDE CHP LOGOSU, ATATÜRK VE ÖZGÜR ÖZEL AFİŞİ ASTIRILMADI..
Belediye ait sosyal tesis işletmesinde üzerinde CHP logosu, Atatürk ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in resminin yer aldığı brandasının toplantı esnasında arkasındaki cama asılmasına izin verilmemesini de eleştiren İlhan Bayram; “Bu görselde yasa dışı bir şey yok. Bu afişten korkmalarına da gerek yok. Biz bugün bu toplantıyı bu mekanda yaparken belediyemizin sosyal tesisisin reklamı olsun derken onlar bizim bir tane afişimizi toplantımız esnasında arkamıza asmamıza izin vermiyorlar. Umarım önümüzdeki günlerde bu kural aynı şekilde iktidar partisi toplantıları için de bu mekanlarda geçerli olur” dedi.
İlhan Bayram son olarak; “Hizmetim süresince haktan ve adaletten ayrılmayacağıma söz veriyorum, geleceğe dair heyecanımız, gençliğimiz, donanımımız, ekibimiz ve her türlü imkanımız var. Çekmeköylüyüm…. Çekmeköyü ‘biz’ anlayışı ile yönetmek için aday adayıyım Çekmeköy’de halkın İktidarını hep birlikte kazanacağız” dedi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.