Dolar 32,1922
Euro 34,9836
Altın 2.506,10
BİST 10.895,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 22°C
Az Bulutlu
İstanbul
22°C
Az Bulutlu
Per 23°C
Cum 23°C
Cts 22°C
Paz 22°C

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sivaslılara Sesleniş: “Ahlaklı Belediyecilikle Borç Batağından Kurtuluş”

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan Sivaslılara Sesleniş: “Ahlaklı Belediyecilikle Borç Batağından Kurtuluş”
26 Şubat 2024 01:53 | Son Güncellenme: 26 Şubat 2024 01:55
152

HABERMAX. Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Bağcılar’da Sivaslılar Derneği’ni ziyaret etti ve burada yaptığı konuşmada belediyelerin borç batağına sürüklendiğini belirtti. Erbakan, ilçe belediyelerinin borçlarının 100 milyon liradan başladığını ifade ederek, bu borç ve faiz sorununu ahlaklı belediyecilikle çözeceklerini vurguladı.
Ziyarete Yeniden Refah İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Mehmet Altınöz, İstanbul İl Başkanı Mustafa Doğan, Bağcılar Belediye Başkan Adayı Faruk Bağcı ve çok sayıda partili de katıldı.

Erbakan, son beş ayda üye sayısında ciddi bir artış yaşandığını ve partilerine olan ilginin her geçen gün arttığını belirtti. Partilerinin milletin umudu ve kurtuluş adresi olarak görüldüğünü dile getirdi ve üye sayılarının hızla artarak 443 bine ulaştığını söyledi. Erbakan, bu hızla devam ederlerse 1 milyon üyeyi geçeceklerine inandıklarını ifade etti.

Sahada gözlemlediği atmosferin 1994 yılını hatırlattığını belirten Erbakan, bu seçimlerin 2028’deki iktidar hedefleri açısından önemli olduğunu vurguladı. Ayrıca, Türkiye’nin ekonomik durumuna da değinerek, enflasyon, hayat pahalılığı ve yoksulluk oranlarına dikkat çekti. Faize ödenen miktarların ülkenin kaynaklarının bir kısmını oluşturduğunu ve israfın önlenmesi gerektiğini savundu.

Son olarak, 31 Mart seçimlerinin Yeniden Refah’ı 2028’de iktidara taşıyacak bir adım olacağını belirten Erbakan, belediyelerde ahlaklı belediyeciliğin hakim kılınacağını ve israfın önüne geçileceğini vurguladı. Ahlaki değerlere dayalı bir yönetim anlayışının benimseneceğini ve adaletin sağlanacağını sözlerine ekledi.

Bağcılar’da Sivaslılar Derneği’ni ziyaret eden Fatih Erbakan, belediyelerin borç batağında olduğunu ve ahlaklı belediyecilikle bu durumdan kurtulacağını savundu.

Erbakan’ın konuşmasından öne çıkanlar:

  • Belediyelerin borç durumu: “Bugün belediyeler boğazına kadar borca batmış durumda. İlçe belediyelerinde borç 100 milyonlardan başlıyor.”
  • Ahlaklı belediyecilik vaadi: “Borç ve faiz batağından belediyelerimizi ahlaklı belediyecilikle kurtaracağız.”
  • Partiye olan ilgi: “Son 5 ayda üye sayımızda ciddi bir artış var. Beş buçuk ayda 265 binden 443 bin üye sayısına ulaştık.”
  • Seçim hedefi: “31 Mart seçimlerinin favori partisiyiz. Yeniden Refah Partimizin başarısı 2028’de Milli Görüş’ün iktidar olması için önemli.”
  • Ekonomik durum: “Türkiye’nin yüzde 45’i açlık sınırının altında, yüzde 85’i yoksulluk sınırının altında.”
  • Çözüm önerisi: “Milli Görüş’ün ekonomi modeli uygulanmadan, denk bütçe yapılmadan, israf önlenmeden bu krizlerden çıkmak mümkün değil.”
  • Ahlaklı belediyecilik: “İsrafın, yolsuzluğun, hırsızlığın, rüşvetin asla ve asla giremeyeceği belediyeler olacak.”

Erbakan’ın 2028 seçimlerine yönelik de mesajı:

“31 Mart’ta alacağımız muazzam sonuç, Yeniden Refah’ı 2028’de iktidara taşıyacak. İktidara geldiğimizde daha önce de yaptığımız gibi denk bütçeyi getirip israfı önleyeceğiz. Faizden milyarlarca lirayı kurtaracağız, imtiyazlılara haksız yere aktarılan kaynakları alacağız.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.