Dolar 32,5152
Euro 34,8779
Altın 2.431,32
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Yandaş medyanın yaptığı Özlem Şahinoğlu haberi ellerinde patladı

Yandaş medyanın yaptığı Özlem Şahinoğlu haberi ellerinde patladı
6 Nisan 2023 11:13 | Son Güncellenme: 6 Nisan 2023 11:57
489

HABERMAX. Geçtiğimiz günlerde Kemal Kılıçdaroğlu ve Ekrem İmamoğlu’nun Trabzon mitinginde yandaş medyanın ortaya attığı iftira ellerinden patladı. İddia edilen şahsın Özlem Şahinoğlu olmadığı ortaya çıktı.

Yandaş medyanın yaptığı iftira haber ellerinden patladı. 

Kılıçdaroğlu ve İmamoğlu fena yakalandı! 7’li Masa’da tiyatro bitmiyor

7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Trabzon’da yeni bir mizansene imza attı. CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İmamoğlu’na methiyeler dizen kadının tesettürlü olmadığı ve CHP üyesi bir ‘tiyatrocu’ olduğu iddia edildi.

Özlem Şahinoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 05.04.2023 Tarihinde Kemal Kılıçdaroğlu’nun Trabzon karşılaşmasında ben olmadığım halde, Benmişim gibi kişisel verilelerimi, ismimi, soyismimi adresimi, ve fotoğraflarımı kullanan, tüm gazeteler, haber siteleri ile ilgili suç duyurusunda bulundum. Kamuoyuna Duyurular açıklamasında bulundu. Dün görüştüğüm Özlem Şahinoğlu’nun açıklaması şöyle, ben ve ailem aşırı tehdit altına alındık ben kendi halimde yaşayan biri olarak yandaş medyanın yaptığı bu haberi algı operasyonu olarak görüyorum, zaten avukatlarımız suç duyurusunda bulundu. Sanırım Cumhuriyet Halk Partisi Marmaris ilçe Başkanlığı bu konu hakkında bir basın açıklaması yapacaktır şeklinde konuştu.

Yandaş medyanın bana benzettiği şahsı tanımam zaten hiç bir benzerliğimizde yok?

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.