Dolar 32,4056
Euro 34,7989
Altın 2.401,65
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ümraniye’nin Sosyal Dokusuna Sanatsal Bir Nefes: Sabri Şenel’in Misafirperverliği

Ümraniye’nin Sosyal Dokusuna Sanatsal Bir Nefes: Sabri Şenel’in Misafirperverliği
7 Şubat 2024 18:14
249

HABERMAX. Ümraniye’nin tanınmış isimlerinden eğitimci, siyaset bilimcisi ve iş insanı Sabri Şenel, sosyal dokunun önemli bir parçası olan sanat ve kültürün hayatımızdaki yeri konusunda farkındalık oluşturacak bir adım attı. Son durağı Ümraniye olan sanat akademisi sahibi Deniz Bey’in kardeşini ziyaret ederek sanat ve müziğin toplum hayatındaki önemine vurgu yaptı.

Ümraniye’nin Sosyal Dokusuna Sanatsal Bir Nefes: Sabri Şenel’in Misafirperverliği

Sabri Şenel’in ziyareti, sanat ve müziğin sadece birer eğlence aracı olmadığını, aynı zamanda bir toplumun ruhunu besleyen, kültürünü şekillendiren önemli unsurlar olduğunu gösterdi. Ziyaretinde Sanat Akademisi’nin sahibi Deniz Bey’in kardeşini ağırlayan Şenel, sanat ve müziğin toplumun huzurunu, ruh sağlığını ve kültürel gelişimini nasıl etkilediğine dikkat çekti.

Sanat ve müziğin, bir toplumun tarihine, kültürüne ve geleceğine sağladığı katkıları vurgulayan Şenel, bu tür kurumların toplumun genel refahı ve ruh sağlığı üzerinde büyük bir etkiye sahip olduğunu belirtti. Ayrıca, bu tür kurumları fark edip desteklemenin, aydın ve duyarlı insanların işi olduğunu ifade etti.

Ümraniye’nin sanatsal ve kültürel yaşamına katkı sağlayan isimlerin, toplumun sosyal dokusunu güçlendirmek adına önemli bir rol üstlendiğini vurgulayan Sabri Şenel, sanatın ve müziğin toplumun yaşam kalitesini artırdığına inandığını dile getirdi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.