Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 23°C

Ümraniye CHP’nin yeni ilçe başkanı Av. Hakan Kızılelma oldu

Ümraniye CHP’nin yeni ilçe başkanı Av. Hakan Kızılelma oldu
20 Ağustos 2023 19:51 | Son Güncellenme: 20 Ağustos 2023 22:56
231

HABERMAX.Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye ilçe başkanlığı pozisyonu, bugün gerçekleştirilen 16. kongre ile şekillendi. Kongre sürecinde iki adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Zeynel Kızılkaya’nın Av. Hakan Kızılelma’yı desteklediği açıkça ortaya çıktı. Diğer aday Gürsel Sarımaden ise kongrede tek başına mücadele etti.

Ümraniye İlçe Başkanlığı Kongresi Sonucunda Yeni Dönem Başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Ümraniye ilçe başkanlığı pozisyonu, bugün gerçekleştirilen 16. kongre ile şekillendi. Kongre sürecinde iki adayın yarıştığı seçimde, mevcut başkan Zeynel Kızılkaya’nın Av. Hakan Kızılelma’yı desteklediği açıkça ortaya çıktı. Diğer aday Gürsel Sarımaden ise kongrede tek başına mücadele etti.

Kongrede, delegelerin çoğunluğunun desteğini alan Av. Hakan Kızılelma, Ümraniye’nin yeni ilçe başkanı olarak seçildi. Bu sonuç, Kızılkaya’nın desteklediği bir zafer olarak nitelendirilebilirken, Gürsel Sarımaden ise kongrede beklediği sonucu elde edemedi.

Bu gelişme, Ümraniye ilçe başkanlığı için yeni bir dönemin başladığını göstermektedir. Kızılelma’nın seçilmesiyle birlikte, CHP Ümraniye ilçe teşkilatında değişiklikler ve yeni politikaların uygulanması beklenmektedir. Aynı zamanda, Kızılkaya’nın desteklediği Kızılelma’nın ilçe başkanlığı görevini nasıl yürüteceği ve hangi yönetim anlayışını benimseyeceği de büyük bir merak konusu olmuştur.

Bu kongre sonucu, CHP Ümraniye ilçe teşkilatının geleceği açısından önemli bir adım olarak görülmektedir. Adaylar arasındaki rekabet ve desteklerin sonucu etkilemesi, demokratik bir seçim sürecinin yaşandığının göstergesidir. Bu durum, parti içindeki farklı düşüncelerin ve rekabetin sağlıklı bir şekilde işlediğini göstermektedir.

Parti yetkilileri, Ümraniye ilçe başkanlığına seçilen Av. Hakan Kızılelma’yı tebrik etmiş ve yeni görevinde başarılar dileyerek desteklerini sunmuşlardır. Aynı şekilde, Gürsel Sarımaden’in de parti içindeki çalışmalarına devam etmesi beklenmektedir. Parti, Ümraniye ilçe teşkilatını daha da güçlendirmek ve yerel seçimlerde başarılı olmak adına üyelerinin birlikte çalışmasını hedeflemektedir.

Bu süreçte, CHP Ümraniye ilçe teşkilatı üyeleri ve seçmenleri, yeni başkanın liderliğinde parti vizyonu ve misyonu doğrultusunda ilerlemeye devam edeceklerdir. Kongrede yaşanan bu değişim, parti tabanında heyecan uyandırmış ve partiye olan güveni artırmıştır. Parti içindeki demokratik süreçlerin işlediği ve farklı düşüncelerin değerlendirildiği bu tür etkinlikler, CHP’nin ilçe örgütlerini daha güçlü kılmaktadır.

Sonuç olarak, Ümraniye İlçe Başkanlığı 16. kongresi, adaylar arasındaki rekabet sonucunda Av. Hakan Kızılelma’nın seçilmesiyle tamamlanmıştır. Bu seçim, parti içinde demokratik bir sürecin ve farklı görüşlerin değerlendirilmesinin örneklerinden biridir. Yeni ilçe başkanı, Ümraniye ilçe teşkilatını yöneterek ve partiye başarı getirme amacıyla çalışacaktır.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.