Dolar 32,2769
Euro 34,7503
Altın 2.408,90
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Ümraniye CHP kongresi’nde başkan adayı Kızılelma yaptığı birleştirici konuşma salonda alkışlar aldı

Ümraniye CHP kongresi’nde başkan adayı Kızılelma yaptığı birleştirici konuşma salonda alkışlar aldı
20 Ağustos 2023 13:25 | Son Güncellenme: 21 Ağustos 2023 00:45
250

HABERMAX.Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresi, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Atakent Kültür Merkezi’nde yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Ümraniye CHP İlçe Kongresi Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Atakent Kültür Merkezi’nde Gerçekleşti

Kongrede konuşmacılar arasında yaşanan gergin konuşmalar ve eleştiriler, ara sıra tartışmalara yol açtı. Divan Başkanı Müslüm Sarı, gergin anları sakinleştirmek için çaba sarf etti ve toplantının düzenli bir şekilde devam etmesini sağlamak adına çabaladı.

Adaylardan Av. Hakan Kızılelma, yaptığı birleştirici konuşmayla salondakilerden büyük alkış aldı. Kızılelma, Hacı Bektaş-ı Veli ve Mevlana’nın sözleriyle konuşmasını süsledi ve genel seçimlere değinerek Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı yapılan linç girişimini kınadı. Anadolu’nun Kemali diyerek methiyeler düzenlendi, Ümraniye’nin potansiyelini vurgulandı. Ancak seçim sonuçlarının ardından tonun hızla değiştiği gözlemlendi.

Kızılelma, Ümraniye’de iktidara yakın olduklarını ve aktif bir şekilde çalışarak kazanabileceklerine inandığını ifade etti. Kendi hayatından örnekler vererek, “Ben bu partinin evladıyım.” şeklinde duygusal bir vurgu yaptı.

Sonuç olarak, Ümraniye CHP İlçe Kongresi, Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Atakent Kültür Merkezi’nde yoğun duygusal dalgalanmaların yaşandığı bir atmosferde gerçekleşti. Konuşmacıların ve adayların söylemleri, kongre sürecinin zenginliğini ve siyasi dinamizmini yansıttı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.