Dolar 32,2562
Euro 34,8294
Altın 2.424,89
BİST 10.055,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 19°C
Çar 19°C
Per 22°C
Cum 22°C

Ümraniye CHP İlçe Kongresi Hareketli Geçti

Ümraniye CHP İlçe Kongresi Hareketli Geçti
20 Ağustos 2023 15:01 | Son Güncellenme: 21 Ağustos 2023 01:03
326

HABERMAX. Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi 16. (CHP) İlçe Kongresi, oldukça hareketli bir atmosferde gerçekleşti. Mevcut başkan Zeynel Kızılkaya’nın aday olmamasıyla birlikte, Av. Hakan Kızılelma’nın adaylığı gündemi belirledi. Kongre boyunca yaşanan konuşmalar ve tartışmalar, CHP Ümraniye İlçe Kongresi’ne ayrı bir renk kattı.

Hareketli Atmosferde Geçen 16. Ümraniye CHP İlçe Kongresi

Kongrede yaptığı konuşma ile salonu ayakta alkışlatan Av. Hakan Kızılelma, geniş bir destekle karşılaştı. Diğer aday Gürsel Sarımadan ise birlik ve beraberlik vurgusu yaparak umut verici sözler söyledi. Kongre boyunca adaylar arasındaki rekabet ve tartışmalar, atmosferi yoğunlaştırdı.

Özellikle Av. Hakan Kızılelma’nın kongre performansı, onun daha fazla dikkate alınması gerektiği izlenimi bıraktı. Kızılelma’nın etkileyici konuşması, salonu etkiledi ve ona olan desteklerini göstermeye teşvik etti. Ümraniye CHP İlçe Başkanı olarak Kızılelma’nın güçlü bir liderlik sergilemesi bekleniyor.

Ancak Gürsel Sarımadan’ın kongre boyunca birlik ve beraberlik mesajları, parti üyeleri arasında olumlu bir izlenim bıraktı. Parti üyeleri, kongre sonucunda birleşik bir kararla çıkmayı ve daha güçlü bir şekilde ilerlemeyi umut ediyor.

Ümraniye CHP İlçe Kongresi, parti içindeki rekabetin ve demokratik sürecin canlı bir şekilde işlediğini gösterdi. Adaylar, kendi vizyonlarını ve hedeflerini partililere sundu, destek talebinde bulundu. Bu süreç, parti içinde demokratik bir atmosferin varlığını gösterdi ve parti üyelerini aktif katılıma teşvik etti.

Kongre sürecinin yanı sıra, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin kültür merkezinin Ümraniye’ye tahsis edilmesi ve salonun klima sorunu gibi konular da tartışma yarattı. Parti üyeleri, kongrenin ardından birlik içinde hareket etmeye devam ederek, önümüzdeki dönemdeki hedeflere odaklanmaya devam edecek. Kongre sonucu ise merakla beklenmeye devam ediyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.