Dolar 32,3910
Euro 34,7746
Altın 2.397,14
BİST 10.208,65
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 23°C

Ümraniye CHP Belediye Meclis Üyesi Saçit Eyüpboğlu, 2024 Seçimleri İçin Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı”

Ümraniye CHP Belediye Meclis Üyesi Saçit Eyüpboğlu, 2024 Seçimleri İçin Belediye Başkan Aday Adaylığını Açıkladı”
3 Aralık 2023 16:26 | Son Güncellenme: 3 Aralık 2023 16:52
923

HABERMAX.Ümraniye Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyesi Saçit Eyüpboğlu, bugün önemli bir adım atarak 2024 yerel seçimleri için Belediye Başkan aday adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi. Eyüpboğlu, başvuru dosyasını Cumhuriyet Halk Partisi Ümraniye İlçe Başkanı Avukat Hakan KIZILELMA’ya teslim etti.

Ümraniye CHP Belediye Meclis Üyesi Sacit Eyüpoğlu, 2024 yerel seçimleri için Ümraniye Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu bugün gerçekleştirdi. CHP Ümraniye İlçe Başkanı Avukat Hakan Kızılelma’ya teslim edilen dosya ile Eyüpoğlu, politik kariyerinde yeni bir adım atmış oldu.

Eyüpoğlu, başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, “Daima ifade ettiğimiz üzere 2024 yerel seçimlerinde önce İstanbul’da sonra Ümraniye’mizde iktidar olacağız, bundan asla hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz açık olsun. Daha mutlu ve gülen bir Ümraniye için yola çıktık.” ifadelerini kullandı.

Adaylık sürecinde, projelerini ve hedeflerini detaylı bir şekilde anlatan Eyüpoğlu, vatandaşların beklentilerine odaklanarak, sosyal hizmetler, çevre düzenlemeleri, ulaşım ve eğitim gibi konularda çözümler sunmayı amaçlıyor.

Eyüpoğlu’nun aday adaylığı, CHP’nin Ümraniye’deki seçim stratejisinde önemli bir gelişmeyi temsil ediyor. Seçim sürecindeki gelişmeleri yakından takip edeceğiz.

Eyüpboğlu, yaptığı açıklamada, “Bugün itibariyle Ümraniye Belediye Başkan aday adaylık müracaat dosyamı Cumhuriyet Halk Partimiz Ümraniye İlçe Başkanımız sayın Avukat Hakan KIZILELMA’ya teslim etmiş bulunmaktayım. Daima ifade ettiğimiz üzere 2024 yerel seçimlerinde önce İstanbul’da sonra Ümraniye’mizde iktidar olacağız, bundan asla hiç kimsenin şüphesi olmasın. Yolumuz açık olsun. Daha mutlu ve gülen bir Ümraniye için yola çıktık.” şeklinde konuştu.

Eyüpboğlu’nun adaylığı, bölge ve parti içindeki siyasi dinamikleri etkileyebilirken, gelecek süreçteki seçimlerde nasıl bir ivme yakalayacakları merak konusu olacak.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.