Dolar 32,4165
Euro 34,5964
Altın 2.383,13
BİST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 17°C
Cts 19°C
Paz 20°C

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül iktidarın ateşini Ümraniye’de yaktı

Türkiye Değişim Partisi lideri Mustafa Sarıgül iktidarın ateşini Ümraniye’de yaktı
5 Şubat 2021 20:22 | Son Güncellenme: 5 Şubat 2021 21:24
551

AHA.Türkiye Değişim Partisi Lideri Mustafa Sarıgül, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı açtı. Sarıgül, burada yaptığı konuşmada, “Ben yolun sonunu görüyorum. Merak etmeyin ilk seçimde iktidar olacağız” dedi.

Sarıgül, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı açtı: Merak etmeyin, ilk seçimde iktidar olacağız

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, partisinin Ümraniye İlçe Başkanlığı’nı açtı.

Sarıgül, açılışta yapılan Kuran tilaveti sonrası açılış kurdelesini kesti. Açılışta konuşan Mustafa Sarıgül, “İlçe başkanı Ömer Urgun kardeşim, bu kapı güzellik kapısı, bu kapı merhamet kapısı, bu kapı Allah’ım izin verirse şefkat kapısı, bu kapı sevgi kapısı, bu kapı varlık kapısı, bu kapı bereket kapısı olsun. Bu kapıdan içeri giren tüm yurttaşlarımız mutlu olsun, mesut olsun” dedi.

Sarıgül, “Sevgiyle güvenle ülkemizin mutluluğunda görevi almaya hazır olun, şartlar ne olursa olsun ülkemizin mücadelemizin yurttaşlarımıza bıkmadan usanmadan sabırla anlatacağız. Türkiye Değişim Partisi’ne gelen herkes dünü bırakacak, vaktimiz kıymetli yarını ve geleceği konuşacak” diye konuştu.

TÜRKİYE DEĞİŞİM PARTİSİ GENEL BAŞKANI SARIGÜL “HİÇ MERAK ETMEYİN İKTİDAR OLACAĞIZ”
“Ben biliyorum genel başkanlık koltukları zaman tüketme yeri değil” diyen Sarıgül, “Genel başkanlık koltukları hizmet üretme yeri bütün teşkilâtımın huzurunda söz veriyorum iki dönemde sizi iktidara taşıyacağım er geç sizi iktidara taşıyacağım ama çok geç değil. Bazıları bana soruyor diyorlar ki ‘başkanım neden iki dönem yazdın’. Ben de diyorum ki ‘Ben Şoför Hakkı Baba’nın oğluyum. Etrafı dağlık ortası bağlık bir yerden geliyorum, ben yolun sonunu görüyorum merak etmeyin ilk seçimde iktidar olacağız, hiç merak etmeyin şeklinde” dedi.

Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf  Polat ben camdan değil candan konuşmak istiyorum yazılı değil yürekten konuşmak isterim dedi

Açılışa Türkiye Değişim Partisi İstanbul İl Başkanı Yusuf Polat, Ümraniye İlçe Başkanı Ömer Urgun, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, Çekmeköy İlçe Başkanı Yusuf Pınarlı ve yönetimi Kadın ve Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri ve partililer, davetliler katıldı. Açılış pastası kesildi, davetlilere ikram edildi.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.