Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

“Tohatlıyız Heri” Filminin Yönetmeni Yasin Acun ile Sözleşme İmzalandı

“Tohatlıyız Heri” Filminin Yönetmeni Yasin Acun ile Sözleşme İmzalandı
31 Ağustos 2023 14:11 | Son Güncellenme: 31 Ağustos 2023 14:13
523

HABERMAX.Tokat merkezli dijital yayın yapan Tokat TV’nin sahibi Yunus Aybakan, sinema sektörüne adım atmaya hazırlanıyor. Aybakan, yapımcılığını kendi şirketi olan Yunus Medya Anonim Şirketi’nin üstlendiği komedi türündeki sinema filmi “Tohatlıyız Heri” için taraflarla protokol imzaladı. Filmin çekimleri 20 Eylül tarihinde başlayacak.Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Yunus Aybakan, Tokat TV’nin sahibi olarak biliniyordu. Ancak şimdi sinema sektörüne attığı adım ile dikkatleri üzerine çekti. “Tohatlıyız Heri” adlı komedi türündeki sinema filminin yapımcılığını üstlenen Aybakan, film için 20 Eylül tarihinde çekimlere başlanacağını duyurdu.

Başrol oyuncularından biri olan Nursel Ferhatoğlu ile de protokol imzalayan Aybakan, projenin önemini vurgulayarak “Tohatlıyız Heri” filminin Tokat’a ve memleketine hayırlı olmasını diledi.

Film hakkında daha fazla detay ve oyuncu kadrosu konusunda ise henüz net bir açıklama yapılmadı. Ancak Yunus Aybakan’ın sinema sektörüne giriş yapması ve kendi yapım şirketi aracılığıyla projeyi hayata geçirme çabası, Tokat ve çevresinde ilgiyle takip ediliyor.

“Tohatlıyız Heri” filminin Tokat ve yöresine ait özgün hikayeleri ele alması ve komedi türünde olması bekleniyor. Yunus Aybakan’ın bu adımı, bölgesel sinemaya ve Tokat’ın kültürel değerlerine olan katkısı açısından önem taşıyor.Bir 2 kişi ve yazı görseli olabilir

Tokat TV’nin Sahibi Yunus Aybakan, Sinema Filmi Çekmek İçin Protokol İmzaladı

Yunus Medya Anonim Şirketi’nin yapımcılığını üstlendiği “Tohatlıyız Heri” adlı komedi türündeki sinema filmi için yönetmen Yasin Acun ile anlaşma sağlandı. 20 Eylül’de çekimlerine başlanacak olan film için önemli bir adım olan bu sözleşme, projenin daha da somutlaşmasını sağladı.

Yönetmen Yasin Acun, “Tohatlıyız Heri” filminin yönetmenliği görevini üstlenmek üzere Yunus Aybakan ile protokol imzaladı. Film, Yunus Medya Anonim Şirketi tarafından yapımcılığı üstlenilen ve Tokat merkezli bir sinema projesi olarak dikkat çekiyor.

Sinema filmi için 20 Eylül tarihinde çekimlere başlanacak olması, projenin artık gerçek bir şekilde hayata geçtiğini gösteriyor. Bu anlaşmanın ardından filmin daha fazla detayı ve oyuncu kadrosu konusunda da meraklı bekleyiş devam ediyor.

“Tohatlıyız Heri” adlı sinema filminin Tokat’a özgü ve bölgesel özellikleri yansıtan bir komedi hikayesi sunması bekleniyor. Yönetmen Yasin Acun’un da projeye katılmasıyla film, yönetmenin bakış açısından özgün bir yorum kazanacak.

Bu anlaşmanın Tokat ve çevresindeki sinema severler için önemli bir gelişme olduğu söylenebilir. “Tohatlıyız Heri” filminin yönetmen ve yapımcı işbirliği ile nasıl bir eser ortaya koyacağı merakla beklenirken, projenin memleket için hayırlı olması temenni ediliyor.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.