Dolar 32,2335
Euro 34,7450
Altın 2.436,50
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

TOGG Deneyim Merkezi’nde FORM tercih edildi

TOGG Deneyim Merkezi’nde FORM tercih edildi
6 Ekim 2023 19:00
124

HABERMAX.Üstün teknoloji ile üretilen Form WSHP su kaynaklı ısı pompaları, yenilikçi özelliklerinin yanı sıra fiyat avantajı ve ürün kalitesiyle iklimlendirme tercihi olmaya devam ediyor. Türkiye’nin yerli otomobili TOGG, Mall of İstanbul deneyim merkezinin iklimlendirmesi için yerli üretim Form ısı pompalarını tercih etti.


İklimlendirme sektöründe 58 yıldır birçok başarılı referans projeye imza atan Form Şirketler Grubu, 2019 yılında yerli su kaynaklı ısı pompalarının seri üretimine başladı. Güven, ürün-hizmet kalitesi, teknoloji ve verimlilik prensibi sayesinde su kaynaklı ısı pompası alanında 200’den fazla AVM ve ofis projesinde 40 bine yakın çalışan cihaz referansına referansa sahip olan Form, yerli üretim Form WSHP ile bu alandaki gücünü daha da arttırdı.

Türkiye’nin otomobili TOGG, Mall of İstanbul’da yer alan deneyim merkezinin iklimlendirmesi için Form kalitesine güvendi. Deneyim merkezinin iklimlendirmesinde 8 adet yerli üretim Form WSHP ısı pompası kullanıldı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.