Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
18°C
Parçalı Bulutlu
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 18°C

TOÇEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuklarla Birlikte CVK Park Bosphorus Hotel’de Kutladı!

TOÇEV, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı Çocuklarla Birlikte CVK Park Bosphorus Hotel’de Kutladı!
22 Nisan 2024 20:21
91

HABERMAX. Kurulduğu 1994 yılından bu yana çocukların hayatına dokunarak onlara maddi ve manevi anlamda destek olan, 30 yılda 8 milyonu aşkın çocuğa dokunarak hayallerine ortak olan TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocuklarla birlikte CVK Park Bosphorus Hotel İstanbul’un ev sahipliğinde kutladı. Çocukların 23 Nisan konseptiyle yaptıkları resimlerin sergilendiği etkinlikte, çocuklar, yüz boyama gibi eğlenceli aktivitelerle bayramın keyfini doyasıya yaşadılar.


“Mutlu Çocuk Mutlu Gelecek” fikrinden ilham alan ve Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklara armağan ettiği bayramın 104. yıl dönümündeki TOÇEV etkinliğine mekan sponsoru olan CVK Park Bosphorus Hotel’de, çocuklar TOÇEV destekçileri ile bir araya gelerek bayramı doyasıya yaşadı.

Etkinlikte çocuklar, yüz boyama, beden ve ses perküsyonu ve çocuk şarkıları dinletisi gibi birçok eğlenceli aktivite ile günün anlamını keyifle yaşadılar. Cemil Sağyaşar şefliğinde TOÇEV Çocuk Korosu’nun da sahne aldığı etkinlikte çocukların 23 Nisan çocuk bayramı konseptiyle yaptıkları resimler de sergilendi.

TOÇEV Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Uygun, duygularını dile getirerek “Okumak her çocuğun hakkıdır” söylemiyle 30 yıl önce çıktığımız yolda, çocuklara eğitim ve yaşam alanında fırsat eşitliği sağlamak amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Çocuklarımızın hayatına dokunarak bugüne dek 8 milyonu aşkın çocuğa maddi ve manevi anlamda ulaştık. Vakfımızın bu özel günde çocuklarla birarada bulunması bizler için büyük bir mutluluk. Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza hediye ettiği çocuk bayramı dünyada bir ilki oluşturuyor. Bu özel ve anlamlı günü, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızla birlikte kutlamak büyük bir anlam ifade ediyor” diye konuştu.

TOÇEV (Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfı), okuma istekli çocuklara maddi ve manevi anlamda destek olması için köprüdür. “Okumak her çocuğun hakkıdır” diyerek çıktığı yolda her çocuğu birey olarak kabul edip, onların kültürlü, bilgili, uyumlu, üretken olmaları ve toplumsal hayata kazandırılmaları için hiç durmadan çalışıyor. 1994 yılında 5 çocukla başlayan TOÇEV’in yolculuğu, hayata geçirdiği projelerle 28. yıldır 7 milyonu aşkın çocuk ile devam etmektedir. Her adımında ve her projesinde barışçı, birleştirici, eğitici, şeffaf ve sevgi dolu olmayı kendine görev edinen TOÇEV bu misyonuyla da herkese örnek olmayı hedefliyor. 28 yıldır siyasetler üstü duruşuyla, her tür etnik ve ideolojik tanımlamanın üstünde ve dışında olmakla gurur duyuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.