Dolar 32,8596
Euro 35,1555
Altın 2.432,27
BİST 10.486,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 28°C
Açık
İstanbul
28°C
Açık
Per 28°C
Cum 28°C
Cts 29°C
Paz 30°C

Suwen’den Yeni Plaj Koleksiyonu: Yazın Enerjisini ve Stilini Yansıtın!

Suwen’den Yeni Plaj Koleksiyonu: Yazın Enerjisini ve Stilini Yansıtın!
26 Mayıs 2024 11:13
173

Yazın enerjisini ve stilini yansıtan Suwen’in yeni koleksiyonu, plaj modasını yeniden tanımlıyor! Yazın Tadını Çıkarın: Suwen’in yeni Plaj Koleksiyonu ile Tanışın! Suwen’in yeni plaj koleksiyonu estetik ve modern tasarımlarıyla bu sezon çok iddialı! Canlı desenleri ve farklı tarzlardaki model alternatifleriyle Suwen’in yeni koleksiyonu, yaz aylarının vazgeçilmezi olmaya aday.

Neon parlaklığından çiçek desenlerine, zarif drapelerden cesur cut-out detaylarına kadar her tarza hitap eden Suwen plaj koleksiyonu hem şıklığı hem de rahatlığı bir araya getiriyor. İple bağlanan dinamik bikini modelleri, tek omuzlu şık mayokini kesimler, klasik ve toparlayıcı mayo seçenekleriyle her bedene ve tarza uygun bir alternatif sunuyor.

Yazın sıcaklığını artıran detaylar arasında; ışıltılı dokunuşlar, şık kemerler, zincir ve altın aksesuarlar, pliseler ve vücudu saran ipli bağlamalar yer alıyor. Suwen yeni koleksiyonunda, floral efektler, neon renkler, volanlı modeller, illüzyon oyunları ve şık tasarımlarıyla alternatifli tasarımlar sunuyor.

Pareolar

Gömlek formundaki casual kullanımlar, parlak dokulu etekler, keten takımlar ve özel tasarımdaki kimonolarıyla Suwen kadınları için bu yaz çok renkli geçecek.

Tüm mayo ve bikinilerinizle kombinleyebileceğiniz özel tasarım pareolarla plajda şık kombinler yaratabilirsiniz.

Suwen’in 2024 plaj koleksiyonu, tüm Suwen mağazalarında ve online alışveriş sitesinde sizleri bekliyor. Bu yaz, Suwen ile plajların en şık ve rahat hali sizinle!

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.