Dolar 32,3695
Euro 35,0221
Altın 2.323,53
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Susurluk Belediyesi 2022 yılında gerçekleşen çalışmalarını paylaştı

Susurluk Belediyesi 2022 yılında gerçekleşen çalışmalarını paylaştı
2 Ocak 2023 11:02 | Son Güncellenme: 2 Ocak 2023 11:16
200

HABERMAX.Balıkesir’in Susurluk ilçesi Belediyesi 2022 yılında tamamladığı projeleri açıkladı. Üretimde; beraber üretelim diyerek, Ata tohumu, Lavanta bahçeleri ve bölgede büyük ses getiren Şeker Pancarı üretimi ile kentin geleceği için çalışmalara devam ediliyor.

Susurluk Belediye’sinin; kente özen gösteren anlayışla; Fen işlerinin yol-kaldırım yenilemeleri, sokak aydınlatmalarındaki çalışmaları, Hayvan pazarı, Kitap kafe, Sanat Sokağı ve devam eden Kültür Merkezi inşası çalışmaları, Temizlik İşleri Müdürlüğünün tertemiz bir Susurluk için gece gündüz titiz çalışmaları, Park ve Bahçeler Müdürlüğünün kentimizin şık görünüşüne sihirli dokunuşları, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün 5 Eylül Ayran, Kültür ve Sanat Şenliklerindeki organizasyonu, birdenbine projesi ile yaz ve kış olmak üzere Sanat ve Spor kurslarında 14 farklı branşta yaklaşık 2500 kişiye ücretsiz eğitim çalışmaları, Ömür Üreten Kadınlar Atölyesi, Rahvan At yarışları, OffRoad etkinlikleri, Şehit yakını ve gazilerimizin düzenli ziyaretleri gibi, tüm ekiplerin el ele verip özveriyle çalıştığı bir yılı geride bıraktı.

Başkan Güney 2022 yılında tamamladığı projeleri tek tek açıkladı 

Susurluk Belediyesi; her bir emekçisinin alın teri ile 2022 yılını başarılı çalışmalarla tamamladı. Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; Susurluklularla beraber 3 yıl 9 ay 1 haftadır yani tam 1372 gündür hizmet ediyoruz. Hesabını veremediğimiz, veremeyeceğimiz bir tek gün bile yok. Doğru bildiklerimizle, Susurluk için Susurluk halkıyla beraber çalışmaya devam edeceğiz. Diyerek 2023 yılında da Susurluk için en iyisini yapmaya gayret edeceklerini bildirdi.

Tüm Belediye personeli ile bir araya gelen Başkan Nurettin GÜNEY, herkese teşekkürlerini sundu. Susurluk’ta halkın parasının asla gereksiz yere harcanmadığından, uzun zamandır süre gelen belediye borçlarının bitirildiğinden ve bu başarının tüm mesai arkadaşlarıyla kazanıldığından bahseden GÜNEY, yeni yılda sağlık, huzur ve başarı diledi.

Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY Susurluklular Vakfı AŞEVİ açılışına katıldı.

Göbelli hayırsever Mehmet ÇİL’in Orta Mahalle Yeni Terminal karşısında Susurluklular Vakfı adına yaptırdığı Aşevi’nin 30 Aralık 2022 Cuma günü gerçekleşen açılışına katılan Susurluk Belediye Başkanı Nurettin GÜNEY; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel YILMAZ’ın ve İlçe Kaymakam’ı Muammer KÖKEN’in de hazır bulunduğu açılışta birlik ve beraberlik mesajları verirken, belediyenin de her zaman olduğu gibi aş evine desteklerinin süreceğini belirtti.

Susurluk yeni yılı sanat sokağını yeni yıl sokağı olarak karşıladı.

Susurluk Belediyesi sanat sokağını yeni yıl sokağı olarak tasarladı ve esnafın da ücretsiz stantlarda müşterilerine hizmet sunmasını sağlamış oldu. Vatandaşların müzik eşliğinde, sıcak sahlep, mısır, kestane ve boza içerken bu güzel organizasyondan memnun olduğu görüldü. 29-30-31 Aralık 2022 tarihlerinde gerçekleştirilen etkinlikler Susurluklulardan tam not aldı.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.