Dolar 32,3452
Euro 34,9039
Altın 2.396,93
BİST 10.185,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

SP Belediye Başkan Adayı Av.Yakup Kasımay Ümraniye Belediyesin’de Engelleri kaldırmak istiyoruz. Değişime ihtiyaç var!

SP Belediye Başkan Adayı Av.Yakup Kasımay Ümraniye Belediyesin’de Engelleri kaldırmak istiyoruz. Değişime ihtiyaç var!
24 Şubat 2019 01:33 | Son Güncellenme: 24 Şubat 2019 12:40
625

AHA.SP Ümraniye İlçe Başkanlığı’nın geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları onuruna düzenlediği kahvaltıya ilgi yoğundu. Belediye Başkan Adayı Av.Yakup Kasımay önemli açıklamalarda bulundu.

Ümraniye SP ilçe Başkanlığı geçtiğimiz günlerde mahalle muhtarları ile düzenledikleri kahvaltılı toplantıyla bir araya geldi. Sırasıyla İlçe Başkanı Dursun Ahmet Yılmaz ve eski RP Belediye Başkanı Mehmet Bingöl kısa birer konuşma yaptı.Saadet Partisi Ümraniye Belediye Başkan Adayı Av. Yakup Kasımay yaptığı konuşmasında “Dürüst belediyecilik anlayışını Türkiye’de yeniden hakim kılacak kadroları milletimizle buluşturacağız. Elbette her seçim önemlidir. Ancak 31 Mart seçimleri tarihi bir seçimdir. Çünkü bu seçimde sadece belediye başkanı seçmeyeceğiz. Vereceğimiz her bir oyla, sadece yerel yönetimlerin değil Türkiye’nin yolunu, istikametini belirleyeceğiz” dedi. Seçim çalışmasına başlayan Ümraniye Belediye Başkan Adayı Av. Yakup Kasımay, “Hakkı üstün tutanlar, ibadet aşkıyla çalışanlar, ülkesine ve insanlığa büyük hizmetler yaparlar. Milli görüşçüler başarılıdır. Kaynaklar, vatandaşın huzurunu ve refahını arttırmaya yönelik kullanılacak. İhaleler, kayırmacılık yapılarak yandaşlara dağıtılmayacak. Merkezinde insan olmayan, insana hizmet etmeyen, hiçbir yönetim anlayışının uzun süre yaşaması mümkün değil. Artık vakti geldi: Önce İnsan diyoruz” dedi.

 

İnşallah biz kazandığımız zaman Ümraniye’de hiç kimse kaybetmeyecek diyen Av. Kasımay, “Herkesin derdi ile dertlenecek, halkımız ile bütünleşeceğiz” diyerek görüşünü açıklamaya devam etti.

Kasımay konuşmasını “Yola çıktık. Bizim merkezimizde insan var. İnsanı bir değer olarak kabul ediyoruz. Yaşam kalitesini ve standardını en üst düzeye çıkarmak için çalışmalarımız olacak. İnsanın mutlu olabilmesi için şehir ve çevrenin uygun olması lazım. Ümraniye’de çözülemeyecek problem yok. İnsan sevgisiyle yola çıkarsanız çözersiniz. . Buradaki en büyük sorunlardan biri yönetenlerle yönetilenler arasındaki ciddi mesafe oluşması. Engelleri kaldırmak istiyoruz. Değişime ihtiyaç var. Planlı programlı çalışmaya ihtiyaç var. Yapacağımız çalışmalar reklama dönük olmayacak. Liyakat olacak, akraba, hemşeri ilişkisi işe yansımayacak. Yolsuzluk ve israf olmayacak. ‘Çalıyorlar ama çalışıyorlar’ mantığını çalmadan çalışıyorlar mantığı ile değiştirmek istiyoruz” diyerek tamamladı.Eski RP Belediye Başkanı Mehmet Bingöl konuşmasında “Tüm katılımcılara başarılar diliyorum, özellikle basınımıza teşekkür ediyorum sesimizi kitlelere duyurdukları için. Milletin sesini idarecilere aktarmakta ve duymayanlara da aktardıkları için. Çok büyük hizmetler yapıyorlar” dedi. Bingöl konuşmasına “Muhterem kardeşlerim hakikaten cesaret örneği göstererek aday oldunuz. Bu herkesin yapacağı bir şey değil. Birçok insan kendi rahatlığını ön plana alıyor, milletin meselelerine kulaklarını tıkıyorlar. Şimdi burada kendilerini ortaya koyarak, fedakarlık yaparak aileleriyle beraber geçirecekleri zamanları milletin meselelerini çözmek için uğraşan bir kadro var. Bu kadro hem çalışmalarıyla hem gayretleriyle toplumun birçok yaralarını beraber saracak” diye devam etti.Bingöl konuşmasını “Aradan ne kadar zaman geçti günler su gibi akıp geçiyor hepimiz faniyiz ve dünyada bir imtihan halindeyiz. Bu imtihanda başarılı olanlar hem bu dünyada hem de ahirette müreffeh olacak inşallah. Bu anlayışla hareket edince kısa zamanda Ümraniye’nin fiziki problemleri çözüldü. Manevi değer verdiğimiz insanların birbirbirine bağlılıkları artmaya başladı. Ve insanlar Ümraniye için umut beslemeye başladı. Daha önceleri Ümraniye’den kaçmak isteyenlerin Ümraniye’ye yerleşme isteği doğdu. İlçemiz gelişti, ismi büyüdü şu anda İstanbul’un en az problemi olan ilçelerinden biri haline geldi. Muhtarlarımızla, halkımızla dayanışmamız ve milletin Ümraniye’yi sahiplenme duygusunu geliştirmemizden kaynaklandı. Umuyorum ki aynı anlayış yeniden yönetime gelir bu bütçenin başında bulunur. Bu seçim yarışına başladınız hepimizi tebrik ediyorum muvaffakiyetler diliyorum. Allah hayırlı eylesin yolumuzu açık etsin” diyerek tamamladı.program toplu resim çekildikten sonra son buldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.