Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Açık
İstanbul
21°C
Açık
Cum 23°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 23°C

Siltaş Comfort lokasyonuyla da kazandıracak

Siltaş Comfort lokasyonuyla da kazandıracak
16 Mart 2023 13:15
150

Ayrıcalıklı bir yaşam sunmaya hazırlanan Siltaş Comfort, Sancaktepe’de hayata bir adım mesafede konumlanıyor. İş dünyasındaki 40 yılı aşkın köklü geçmişi ışığında 2011 yılından bu yana kente değer katan yapılar inşa etmeye odaklanan Siltaş Yapı’nın İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgelerinden Sancaktepe’de temelini attığı, Anadolu Yakası’nın oksijen deposu Aydos Ormanı’na birkaç dakika mesafede bulunan yeni projesi Siltaş Comfort, bölgenin en değerli noktasında yer alan konumuyla da kazandırmaya hazırlanıyor.

Kente değer katma hedefiyle 2011 yılından bu yana güven, kalite ve insan odaklı yaşam alanları inşa eden Siltaş Yapı’nın yeni projesi Siltaş Comfort ulaşım avantajlarıyla da öne çıkıyor. İstanbul’un değeri hızla yükselen bölgelerinden Sancaktepe’de temeli atılan Siltaş Comfort, bölgenin en değerli noktasında yer alan konumuyla da ev sahibi olmak isteyenler ve yatırımcılar için önemli fırsatlar sunuyor.

Metro istasyonuna 2 dakika, havalimanına 10 dakika mesafede bulunuyor

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alan Siltaş Comfort; Sabiha Gökçen Havalimanına 10 dakika, metro istasyonuna 2 dakika, Kuzey Marmara Otoyolu’na 5 dakika, E-5’e 5 dakika, TEM Otoyolu’na 6 dakika, Aydos Ormanı’na 2 dakika, Aydos Kalesi’ne 3 dakika, Viaport’a 8 dakika, Pendik Marina’ya 12 dakika ve farklı alışveriş merkezlerine 2 dakika, Teknopark’a 11 dakika, devlet hastanesine 4 dakika, İlhan Varank Şehir Hastanesi’ne ise 10 dakika mesafede konumlanıyor.

 

LifeX konseptiyle komple bir yaşam alanı sunuyor

Toplam 5 bin 500 metrekarelik inşaat alanında yükselecek Siltaş Comfort, 12 katlı iki bloktan oluşuyor. Projede çeşitli büyüklük ve özellikte 100 konut ile üç katlı iki farklı showroom ve tek katlı ticari alanlar bulunuyor. Zengin sosyal donatı ve peyzaj alanları da bulunan proje, modern mimari ile teknolojiyi buluşturuyor. İstanbul’un en sağlam zeminli bölgelerinden birinde, yüksek deprem standartları ve deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel ve betonarme karkas sistemi ile inşa edilecek projede 2+1 ve 3+1 daire tipleri yer alacak. LifeX konsepti ile komple bir yaşam alanı sunan projenin içerisinde; proje sakinlerinin misafirlerini beş yıldızlı otel konforunda ağırlayabilecekleri misafir süiti, dört mevsim kullanılabilen kapalı havuz, fitness salonu, sauna, çok amaçlı spor sahası, şelale, ortak yeşil alan, kamelya ve dinleme alanları, 7/24 güvenlik, kapalı otopark ve elektrikli araç şarj altyapısı bulunuyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.