Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 16°C
Sal 18°C
Çar 19°C

ŞİLE ARTIK BİR KARTIN İÇİNDE

ŞİLE ARTIK BİR KARTIN İÇİNDE
10 Temmuz 2021 11:27
280

AHA.İstanbul’un şirin İlçelerinden birisi olan Şile’de  nitelikli turizmin temellerini atan projeleri hayata geçirirken, hemşehrilerimiz ile işletmelerimiz ve esnafımız arasına bir köprü vazifesi görecek olan Şile Kart projemizde basımı tamamlanan kartlar sahiplerine teslim edilmeye başlandı. 


Başvuru tarihine göre Şile karta hak kazanan hemşehrilerimizin telefonlarına gelen teslim kodu ile kimliklerinin yanlarında bulunması gerekiyor. Cep telefonlarına teslim kodu gelen hemşehrilerimiz Şile Meydanında bulunan Şile Kart ofisimizden 10:00 –  17:00 saatleri arasında kartlarını teslim alabilirler.

ŞİLE KART HİZMET NOKTASI HAZIR…
Şile Belediyesi tarafından hazırlanan Şile Kart Hizmet Noktası modern ve ferah konseptiyle Şile Kart üyelerimize hizmet vermeye başladı. Şile Meydanında yer alan Şile Kart Hizmet Noktası üzerinden, hemşehrilerimiz başvuru işlemlerini yapabilir ve fiziki kartlarını teslim alabilirler.

Sizler de Şile’de ikamet ediyor ve hala Şile Kart’a başvurmadıysanız www.silekart.com adresi üzerinden online başvuru ile Şile Kart üyesi olabilirsiniz. Şile’de ikamet eden, 14 yaş üstü, T.C. vatandaşı olan tüm hemşerilerimiz Şile Kart’a başvuru sağlayabilir.

ŞİLE KART HİZMET NOKTASI HAZIR…
Şile Belediyesi tarafından hazırlanan Şile Kart Hizmet Noktası modern ve ferah konseptiyle Şile Kart üyelerimize hizmet vermeye başladı. Şile Meydanında yer alan Şile Kart Hizmet Noktası üzerinden, hemşehrilerimiz başvuru işlemlerini yapabilir ve fiziki kartlarını teslim alabilirler.

ŞİLE KART ÇOK YAKINDA “KARTIM CEBİMDE” UYGULAMASI İLE TÜM MOBİL PLATFORMLARDA…
Kart kullanımının kolaylaştırılması için yine Şile Belediyesi tarafından özel olarak projelendirilen mobil uygulama ile kart kullanıcıları akıllı telefonlarından da indirim avantajlarından yararlanabilecekler.

Hazırlanan mobil uygulama Temmuz ayı içerisinde IOS-Android ve Huawei ekosistemlerinden indirilebilecek.

ŞİLE KART  NEDİR?
Bir Şile Belediyesi projesi olan Şile Kart, Şile’nin ve Şile Belediyesi’nin tüm ayrıcalıklarını ortaya koyan bir yerel aidiyet çalışmasıdır. Şile Belediyesi’ne ait tüm sosyal tesislerde ve otopark kullanımlarında ciddi avantajlar sağlayacak olan Şile Kart, ayrıca Şile’nin önde gelen işletmelerinde de kullanıcılarına sürpriz avantajlar sağlayacak şekilde planlandı.

İlçe turizminin ve sosyo-kültürel yaşantısının ortak bir parçası olması hedeflenen Şile Kart, aynı zamanda küresel salgın sürecinde ekonomik olarak sıkıntı yaşayan işletmeleri de bünyesine katarak ilçe ekonomisine hareketlilik getirecek.

Sisteme üye olan işletmelerde yer alacak “Şile Kart Üye İşyeri” etiketi gördüğünüz her noktada kartın sağladığı avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Yapılan Düzenleme İle Belediyeye Ait İşletmelerde Uygulanacak İndirim Avantajları ise şöyle;

  • Şile Belediyesi A-LA Şile Kadınlar Plajı giriş ücretlerinde %60 indirim,
  • Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş.’ye ait tüm otopark işletmelerinde % 50 indirim,
  • Şile Belediyesi  A-LA Şile Kadınlar Plajı restoran ve kafe kullanımlarında % 15 indirim,
  • Şile Belediyesi Mercanköşk A.Ş’ye ait tüm sosyal tesislerde %15 indirim,
  • Şile Belediyesi Şile Bezi El Sanatları Merkezinde % 10 indirim uygulanacak…
  • Ayrıca kart sahipleri ilçenin önde gelen kafe, restoran, plaj ve konaklama tesislerinde de avantajlı indirimlere sahip olacaklar. Özel işletmelerde uygulanacak avantajlı kullanım oranları 5 Temmuz itibariyle Şile Belediyesi’nin kurumsal web sitesi  ve sosyal medya hesapları üzerinden yayınlanıyor olacak… 
Paylaşın:
ETİKETLER: , ,
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.