Dolar 32,2191
Euro 35,0531
Altın 2.503,03
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 22°C
Per 23°C

Schneider Electric, Mahmut Dede’yi Türkiye Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atadı

Schneider Electric, Mahmut Dede’yi Türkiye Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı Olarak Atadı
7 Mayıs 2024 12:24
87

HABERMAX. Schneider Electric, enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde liderlik eden Mahmut Dede’yi Türkiye Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak atadığını duyurdu.

Mahmut Dede, 1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle yeni görevine başladı ve Türkiye Ülke Satış Organizasyonunun stratejik yönetiminden ve hedeflerin gerçekleştirilmesinden sorumlu olacak.

15 yılı aşkın deneyime sahip olan Dede, Schneider Electric’te 2011 yılından bu yana çeşitli görevlerde bulunmuş ve özellikle Servisler İş Birimi’nde liderlik yaparak önemli başarılar elde etmiştir.

İstanbul Erkek Lisesi ve Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü mezunu olan Dede, ayrıca Yönetim, Teknoloji ve Ekonomi programını ETH Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Mahmut Dede’nin yeni görevi, müşteri odaklı stratejiler geliştirme, pazar rekabetçiliğini artırma ve satış performansını yükseltme gibi önemli sorumlulukları içermektedir. Schneider Electric, Dede’nin liderliği altında Türkiye’deki faaliyetlerini daha da güçlendirmeyi hedeflemektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.