Dolar 32,5559
Euro 34,9352
Altın 2.442,90
BİST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cts 16°C
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C

Saruhanlı’da Hafriyat Kirliliği Kalmayacak

Saruhanlı’da Hafriyat Kirliliği Kalmayacak
30 Kasım 2020 14:24
440
AHA.Manisa Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekipleri, Saruhanlı ilçesinde gelişigüzel bir şekilde doğaya bırakılan hafriyat atık noktalarının tespitini yaparak, görüntü kirliliği oluşturan hafriyatları belirlenen depolama yerine taşımaya başladı.
Çevre ve görüntü kirliliğinin önüne geçilmesi amacıyla Saruhanlı ilçesinde hafriyat depolama alanını faaliyete geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu kapsamda çalışmalarını hızlandırdı. Vatandaşlar tarafından bilinçsizce ve gelişigüzel dökülen hafriyat atıklarının temizliğine başlandı. Hafriyat atıklarının tek bir noktada toplanması ile artık hem doğa kirliliğinin önüne geçilecek hem de hafriyat depolama alanının işlevselliği sağlanacak.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanı Fatih Öztürk, “Teknik ekibimiz ve Saruhanlı Belediyesi’nin ilgilileri ile sahada bir takım denetimlerde bulunduk. Hafriyat atıklarının döküldüğü yerlerin tespitlerini yaptık. Şimdi, buraların temizliğini yapıyoruz. Çevre kirliliğinin önüne geçmek ve atıkların doğaya bırakılmasını engellemeyi hedefliyoruz. İlçede hafriyat depolama alanını faaliyete aldık. Hafriyat yönetim sistemini de sağlıklı bir şekilde kurduk. İnşallah, Saruhanlı ilçesinde hafriyat atıkları sorunu artık tarih olacak” diye konuştu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.