Dolar 32,2324
Euro 34,7503
Altın 2.450,09
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 20°C
Sal 21°C

SARITAŞ YAPI MALZEMELERİ ”GROWTECH 2023” FUARINDA YERİNİ ALDI…

SARITAŞ YAPI MALZEMELERİ ”GROWTECH 2023” FUARINDA YERİNİ ALDI…
23 Kasım 2023 12:09
208

HABERMAX.Dünyanın en büyük örtü altı (seracılık) tarım sektörü fuarı Growtech, 22-25 Kasım 2023 tarihleri arasında global tarım sektörü profesyonellerini 22. kez Antalya’da bir araya getiriyor. İleri teknoloji sulama ürünlerinin marka ismi Rain Bird firmasının Türkiye Distribütörü Sarıtaş Yapı Malzemeleri de her sene olduğu gibi bu senede fuardaki yerini aldı. Sarıtaş Yapı standı ilk günden yoğun ilgi gördü.

Örtü altı tarımda dünyanın en büyük fuarı Growtech; 60 bin metrekare alanda, “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” ürün gruplarında lider firmaları uluslarası ziyaretçilerle buluştururken “Uluslararası Konferanslar”, “Growtech Tarım Sohbetleri”, “ATSO Growtech Tarım İnovasyon Ödülleri” gibi etkinliklerle de fuarcılık sektörüne farklı bir bakıç açısı kazandırıyor.

Antalya ANFAŞ Fuar Merkezi’nde bu yıl 22’incisi organize edilen fuar, 27 ülkeden 600 katılımcıyı, 140 ülkeden ziyaretçileri buluşturacak. Fuarda, “Sera ve Teknolojileri”, “Sulama Sistemleri ve Teknolojileri”, “Tohumculuk”, “Bitki Besleme” ve “Bitki Koruma” alanındaki ürün grupları yer alıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.