Dolar 32,5610
Euro 34,6876
Altın 2.491,36
BİST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Az Bulutlu
İstanbul
16°C
Az Bulutlu
Cum 14°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 20°C

Sancaktepe Saadet Partisi ilçe Başkanı Bayram Öztürk, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu

Sancaktepe Saadet Partisi ilçe Başkanı Bayram Öztürk, Cumhurbaşkanı adayımız Kemal Kılıçdaroğlu
10 Mart 2023 22:51 | Son Güncellenme: 12 Mart 2023 00:43
326

HABERMAX. Sancaktepe Saadet Partisi ilçe Başkanı Bayram Öztürk bölgede faaliyet gösteren Sanayici ve İşinsanları onuruna verdiği yemek programında konuştu. Türkiye’yi yeniden büyük ülkeler arasına sokmak için yoldayız dedi. Öztürk sözlerine Güney Doğu Anadolu bölgesinde yaşanan deprem nedeniyle hayatlarını kaybeden vatandaşlara rahmet yaralı kurtulanlara şifa dileyerek sözlerine başladı.

Sancaktepe Saadet partisi ilçe Başkanı Bayram Öztürk; “Cumhurbaşkanı adayımızın arkasındayız. Dün dediğimiz gibi bugünde söylüyoruz adayımızı belirledik. Türkiye’yi yeniden büyük ülkeler arasına sokmak için yoldayız. Adayımızın her zaman arkasındayız. 15 Mayıs’ta iktidardayız dedi.

Öztürk Kılıçdaroğlu ortak Cumhurbaşkanı adayımız oldu

Başkan Öztürk  “Bir buçuk yıldan beri devam eden millet ittifakının çalışma süreci itibari ile başarı ile sonuçlanmıştır. Millet ittifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı sayın Kılıçdaroğlu olarak açıklandı. Dolayısıyla Saadet Partisi de Millet ittifakının ortak Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu’nun kazanması için gayretle çalışacağız ifadelerini kullandı.

Saadet Partisi Sancaktepe ilçe Başkanlığı tarafından bölgede faaliyet gösteren Sanayici ve İşinsanıları onuruna Motta Resteurantta yemek programı düzenledi. İstanbul il Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, geceye katılan misafirlere hitaben yaptığı konuşmada. 6 mart tarihinde cumhurbaşkanı adayını belirlemek için  Saadet Partisi Genel Merkezinde toplanan altılı masa adayını belirledi. Altı  partinin genel başkanları cumhurbaşkanlığı adaylığı konusunda ortak karara vardı. Yapılan toplantı sonunda  Cumhurbaşkanı adayı olarak Kemal Kılıçdaroğlu belirlendi.

Saadet Partisi İstanbul il Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, 6 ’lı masada bulunan siyasi partilerin Sancaktepe ilçe başkanları ve yardımcıları ile birlikte motta Resteurantta yaptığı açıklamada. Cumhurbaşkanı adayının Kemal Kılıçdaroğlu olduğunu söylerken. Partisinin Türkiye Büyük Millet Meclisinde sandalye sayısını yükseltmek için çalışacaklarını belirtti.

“Saadet Partisi İstanbul il Başkanı Başkanı Ömer Faruk Yazıcı “ Biz biliyorduk”

İl Başkanı Yazıcı. Taşların yerine oturacağını zaten biz biliyorduk. Bu  yolda yürümeye devam ediyoruz dedi. Ömer Faruk Yazıcı konuşmasında. Hem ekonomik  özgürlüğün, demokrasi ve adalet duygusunun, birlik ve beraberliğin, 86 milyonun tek yürek olması için var gücümüzle çalışmalarımıza devam ediyoruz. 14 mayısta inşallah Türkiye’de 86 milyon  tek yürek olacak. 15 mayıs sabahı Allah’ın izniyle hep beraber tarih yazacağız. Bunun için çalışmalarımıza devam ediyoruz ve inanıyoruz.” İfadelerini kullandı.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.