Dolar 32,2624
Euro 34,7278
Altın 2.407,44
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 25°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
25°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 17°C
Cts 20°C

Sancaktepe İlçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kalkındırma ve Güçlendirme Yatırımlarıyla Değer Katıyor

Sancaktepe İlçesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Kalkındırma ve Güçlendirme Yatırımlarıyla Değer Katıyor
12 Ekim 2023 13:54 | Son Güncellenme: 12 Ekim 2023 14:44
233

HABERMAX.İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sancaktepe ilçesinde 2019 yılından bu yana sürdürdüğü büyük ölçekli kalkındırma ve güçlendirme yatırımlarıyla ilçeye büyük bir değer katmaya devam ediyor. Bu yatırımlar, ilçenin altyapısından eğitim ve sağlığa, ulaşımdan çevre düzenlemelerine kadar birçok farklı alanda gerçekleştirilmiş ve Sancaktepe ilçesini daha yaşanabilir bir yer haline getirmiştir.

Yeni Ulaşım Ağları İlçeye Hız Kazandırıyor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Sancaktepe ilçesinin ulaşım sorunlarına köklü çözümler getirmiş ve yeni yollar, köprüler ve otoyollar inşa ederek ilçenin İstanbul’un diğer bölgelerine daha kolay bağlanmasını sağlamıştır. Bu sayede, ilçe sakinleri ulaşım sorunlarından büyük ölçüde kurtulmuşlardır.

Eğitim ve Sağlık Alanında Büyük Gelişmeler

Sancaktepe ilçesine yapılan yatırımlar arasında eğitim ve sağlık alanında da büyük gelişmeler bulunmaktadır. Yeni okullar, hastaneler ve sağlık merkezleri inşa edilerek, ilçe halkının daha iyi eğitim almasına ve sağlık hizmeti almasına olanak sağlanmıştır.

Altyapı İyileştirmeleri ve Yeşil Alanlar

Kanalizasyon sistemleri, su temini, elektrik altyapısı gibi temel altyapı unsurları modernize edilmiş ve güçlendirilmiştir. Aynı zamanda Sancaktepe ilçesine yeşil alanlar ve rekreasyon alanları kazandırılarak, halkın dinlenme ve eğlence ihtiyaçlarına cevap verilmiştir. Parklar, spor sahaları ve açık hava etkinlik alanları oluşturulmuş, böylece ilçe sakinlerine daha fazla yaşam kalitesi sunulmuştur.Fotoğraf açıklaması yok.Kültür ve Sanat Destekleniyor

Sanat ve kültür etkinliklerini teşvik etmek amacıyla, kültürel merkezler ve sanat galerileri kurulmuş ve ilçe sakinlerine kültürel deneyimler sunulmuştur.

2019 yılından bu yana Sancaktepe ilçesinde gerçekleştirilen bu kalkındırma ve güçlendirme yatırımları, ilçenin gelişimine büyük bir katkı sağlamış ve Sancaktepe’yi daha yaşanabilir bir yer haline getirmiştir. 2024 yılında da bu çalışmaların devam edeceği ve ilçenin daha fazla gelişme göstereceği belirtilmiştir.

Bu önemli çalışmaların sunumu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sekreter Yarımcıları Pelin Alpkökin,  Mahir Polat, Arif Gürkan Alpay ve İSKİ Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Kahraman tarafından yapılmıştır. Sancaktepe için çözüm dolu bir geleceğin önü açılmış, ilçenin daha fazla kalkınması hedeflenmektedir.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.