Dolar 34,2435
Euro 37,0999
Altın 3.007,29
BİST 8.654,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 20°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
20°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 18°C
Cum 19°C
Cts 20°C

Sancaktepe Belediyesi’nden Muhtarlar Günü Kutlaması

Sancaktepe Belediyesi’nden Muhtarlar Günü Kutlaması
20 Ekim 2024 21:59 | Son Güncellenme: 20 Ekim 2024 22:11
112

HABERMAX. Sancaktepe Belediyesi, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla mahalle ve köy muhtarları için özel bir yemek organizasyonu düzenledi. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin’in ev sahipliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, muhtarlar bir araya gelerek dayanışma ve iş birliğini güçlendirdi.Resim

Başkan Yeğin’den Anlamlı Mesaj

Etkinlikte konuşan Başkan Yeğin, “19 Ekim Muhtarlar Günü’nde değerli muhtarlarımızla bir araya geldik. 19 mahallemizin muhtarlarının da katkılarıyla Sancaktepe’yi daha yaşanabilir hale getirmek için birlikte çalışıyoruz. Tüm muhtarlarımızın gününü kutluyorum,” ifadelerini kullandı. Yeğin, muhtarların yerel yönetimdeki önemine vurgu yaparak, onların toplumsal yaşamda ve kamu hizmetlerinde kritik bir rol oynadığını belirtti.

İş Birliği ve Dayanışma Vurgusu

Yemekte, muhtarların mahallelerinde yaşanan sorunlar ve çözüm önerileri üzerinde görüş alışverişinde bulunuldu. Başkan Yeğin, muhtarlarla birlikte çalışarak Sancaktepe’nin gelişmesine katkı sağlama hedefinde olduklarını ifade etti. “Muhtarlarımız, vatandaşlarımızın taleplerini ve ihtiyaçlarını en iyi şekilde yansıtan temsilcilerimizdir. Bu yüzden onlarla sürekli iletişim halinde olmamız gerekiyor,” dedi.

Katılımcılar ve Etkinlik

Yemeğe Sancaktepe’nin farklı mahallelerinden muhtarlar katıldı. Etkinlikte, muhtarlar kendi bölgeleriyle ilgili sorunları ve projeleri paylaşma fırsatı buldular. Ayrıca, birlikte çalışma ve dayanışma ruhunu pekiştirmek için çeşitli önerilerde bulundular.

Bu anlamlı gün, muhtarların özverili çalışmalarının takdir edildiği bir platform oldu ve yerel yönetimin muhtarlarla olan ilişkisini güçlendirme fırsatı sundu. Sancaktepe Belediyesi, bu tür etkinliklerle muhtarların önemini vurgulamaya ve yerel yönetim ile halk arasında köprü oluşturmaya devam edecek.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.