Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 23°C
Per 22°C

Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin, Malatya Milletvekili Ağbaba’yı Ağırladı: İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleştirildi

Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin, Malatya Milletvekili Ağbaba’yı Ağırladı: İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleştirildi
7 Mayıs 2024 22:07 | Son Güncellenme: 7 Mayıs 2024 22:16
117

HABERMAX. Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Malatya’nın önemli temsilcilerinden biri olan Milletvekili Veli Ağbaba’yı başkanlık katında ağırladı. İkili, Malatya’nın yerel ve ulusal meseleleri hakkında fikir alışverişinde bulunurken, ilçenin ihtiyaçları ve gelişimine dair önemli konuları ele aldı. Başkan Yeğin ve Milletvekili Ağbaba’nın buluşması, bölgeler arası iş birliğinin güçlenmesine katkı sağladı.Resim

İstanbul’un Sancaktepe ilçesinin Belediye Başkanı Alper Yeğin, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’ya gerçekleştirdiği ziyaret için teşekkürlerini iletti.

Sancaktepe Belediye Başkanı Alper Yeğin, Malatya Milletvekili Veli Ağbaba’yı belediyenin merkez binasında ağırladı. Gerçekleşen buluşmada, İstanbul’un Sancaktepe ilçesi ile Malatya arasındaki iş birliği olanakları ve ortak projeler ele alındı.

Başkan Yeğin, Malatya Milletvekili Ağbaba’yı ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu belirterek, “Sayın Ağbaba ile Malatya ve Sancaktepe arasında iş birliği imkanlarını değerlendirdik. Her iki bölgenin ihtiyaçlarını ve potansiyelini göz önünde bulundurarak, ortak projeler geliştirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Milletvekili Ağbaba ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Sancaktepe Belediyesi ile Malatya arasında güçlü bir iş birliği ve dayanışma ilişkisi kurmak için çalışacağız. Bugün gerçekleşen görüşmeler, gelecekteki ortak çalışmalarımızın temelini oluşturdu” ifadelerini kullandı.

Buluşma sırasında, Sancaktepe’nin kentsel dönüşüm projeleri, altyapı çalışmaları ve sosyal hizmetler gibi konuların yanı sıra, Malatya’nın tarım ve sanayi potansiyeli de değerlendirildi. İki yönetici, bölgelerinin kalkınması ve halkının refahı için iş birliği yapma konusunda mutabık kaldı.

Sancaktepe Belediye Başkanı Yeğin, Malatya Milletvekili Ağbaba’yı Ağırladı: İş Birliği Görüşmeleri Gerçekleştirildi**

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.