Dolar 32,2681
Euro 34,9351
Altın 2.438,84
BİST 10.173,42
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Çar 19°C
Per 21°C
Cum 22°C
Cts 23°C

Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kollarından “İz Bırak” kitap kampanyası

Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kollarından “İz Bırak” kitap kampanyası
25 Kasım 2018 02:11
579

11-16 Kasım  tarihleri arasında “Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası” olarak kutlanan haftada Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları “İz Bırak” kitap kampanyası başlattı.

Kadın Kolları konuyla ilgili “Geleceğimizin güvencesi olan çocuklara kitabı sevdirmek, okuma alışkanlığı kazandırmak, çocuklar için kitap seçme imkânı sağlamak üzere, 11-16 Kasım arasında “Dünya Çocuk Kitapları Okuma Haftası” olarak kutlanmaktadır.

Yaşadığımız zamanda görüyoruz ki; çocuklarımız teknolojinin bize sunduğu akıllı telefon,tablet,bilgisayar ve internet oyunlarının bağımlısı haline gelerek sosyal hayattan uzaklaşmaktadır.Üzülerek belirtmek isteriz ki; böyle bir süreç çocuklarımızın gelişimi açısından zararlıdır. Bizde bugün dolayısıyla çocuklarımızı,anne ve babalarımızı bir nebze de olsa bu konuyu ele alarak kitap okumaya ve okutmaya teşvik etmek istedik.

Saadet Partisi Genel Merkez Kadın Kolları olarak başlatılan İz Bırak kitap kampanyası çalışmasıyla Ülkemizin dört bir yanında gönüllü kardeşlerimizin okudukları kitapları bağışlamasıyla çalışmamız gerçekleşmiştir. Saadet Partisi Kadın Kolları olarak bu kitapları Ümraniye meydanda halkımızla buluşturduk. Kitap okumayı seven çocuklarımıza ulaştırdık. Ümraniye halkımızın yoğun ilgi ve katılımıyla İz Bırak kitap kampanya çalışmamızı gerçekleştirmiş bulunmaktayız” açıklamasında bulundu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.