Dolar 32,1950
Euro 35,0861
Altın 2.457,64
BİST 10.298,87
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 21°C
Az Bulutlu
İstanbul
21°C
Az Bulutlu
Cum 22°C
Cts 23°C
Paz 22°C
Pts 23°C

Rektörlük Engelsiz Üniversite için Öğrencilerle Buluştu

Rektörlük Engelsiz Üniversite için Öğrencilerle Buluştu
4 Ocak 2019 13:33
405

AHA.Kocaeli Üniversitesi’nde engelsiz üniversite için etkinlik düzenlendi. Fen-Edebiyat Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen etkinlikte, üniversitemizde öğrenim gören öğrencilerin sorunları dinlendi. Etkinlik sonrası ise Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, öğrenciler ile bir araya geldi.

Kocaeli Üniversitesi Engelliler Birim Koordinatörlüğü tarafından üniversitemizde öğrenim gören engelli öğrenciler ile bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya KOÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Küçük, Engelliler Birim Koordinatörü ve Spor Bilimleri Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Elif Karagün ve öğrenciler katıldı.

Engelli öğrencilerin fakülte ve kampüs içerisinde yaşadıkları sorunlarına yönelik gerçekleşen toplantıda konuşan Prof. Dr. Ahmet Küçük, “Engelli öğrenciler için her türlü yardımı yaptık ve yapmaya da hazırız. Fakültelerinizde bir sorun olursa ilk bize geleceksiniz. Bu görevde 4. yılımızı tamamladık, öğrencilerimize yardımcı olduk. Sorunlarınızı dinleyip, sizlere yardımcı olmaya hazırız.” ifadelerini kullandı.

Toplantı sonrası üniversitemizde eğitim gören engelli öğrenciler, Rektörümüz Prof. Dr. Sadettin Hülagü’yü makamında ziyaret etti. Öğrencilerle tek tek ilgilenen Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, her zaman onların yanlarında olduklarını ve kapılarının her daim açık olduğunu ifade etti. Sosyal ve kültürel olanakların arttırılacağını, bu tür faaliyetlerin içinde öğrencilerin de bulunmasını isteyen Rektörümüz Prof. Dr. Hülagü, Kocaeli Üniversitesi’nin engelsiz üniversite statüsünde olduğunu ve bu konuda çalışmalara da devam edeceklerini belirtti.

Haber: Kaan Türker (Radyo K.İ.)

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.