Dolar 32,3662
Euro 34,7279
Altın 2.400,66
BİST 10.170,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Az Bulutlu
İstanbul
19°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 21°C

PAZARAMA’NIN SÜPER KAMPANYASI “ALIŞVERİŞ EKİMİ” BAŞLADI!

PAZARAMA’NIN SÜPER KAMPANYASI “ALIŞVERİŞ EKİMİ” BAŞLADI!
2 Ekim 2023 22:14
89

HABERMAX.E-ticaret sektörünün hızla büyüyen yenilikçi platformu Pazarama, geçtiğimiz yıl ilk kez gerçekleştirdiği “Alışveriş Ekimi” kampanyasını bu sene daha da büyüttü. 15 Ekim’e kadar sürecek kampanya kapsamında, elektronikten kozmetiğe, modadan teknolojiye kadar binlerce üründe süper avantajlar müşterileri bekliyor.


Türkiye İş Bankası iştiraki Pazarama, e-ticaret sektöründeki ilerleyişine hızla devam ediyor. Süper Çekiliş’ten Pazarama Cüzdan’a kadar onlarca avantajı alışveriş severlere sunan Pazarama, 1-15 Ekim tarihleri arasında gerçekleşen “Alışveriş Ekimi” kampanyası ile müşterilerin ihtiyaçlarını kolayca karşılayabilmeleri için birçok ayrıcalık sunuyor.

Kupon kampanyaları, ilk alışverişe özel fırsatlar, 2 al 1 öde kampanyaları, Süper Saatler’de indirimler, 5 gün boyunca her gün 3 üründe 5 TL’ye alışveriş fırsatı, Maximum Kart ile yapılan alışverişlerde PazaramaPuan kazanma, taksit imkânı gibi birçok kampanyayı bünyesinde barındıran “Alışveriş Ekimi” Pazarama’da müşterileri bekliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Gökhan Ünver ile “Alışverişin Süperi” relansmanını gerçekleştiren Pazarama’ da Kargo bedava kampanyası ile tüm ekim ayı boyunca tüm ürünlerde alt limitsiz olarak kargo ücreti alınmıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.