Dolar 34,2794
Euro 37,1302
Altın 3.010,15
BİST 8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 20°C
Pts 20°C

Özge Dağyar Acarbay, Haleon Türkiye Pazarlama Direktörlüğüne Atandı

Özge Dağyar Acarbay, Haleon Türkiye Pazarlama Direktörlüğüne Atandı
18 Temmuz 2024 12:59
147

HABERMAX. Haleon Türkiye, tüketici sağlığı alanında lider konumda bulunan markalarını yönetecek yeni bir ismi bünyesine kattı. Özge Dağyar Acarbay, uzun yıllardır farklı global markalarda pazarlama departmanlarını yönetmiş deneyimli bir isim olarak Haleon Türkiye Pazarlama Direktörlüğü görevine getirildi.

Koç Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Dağyar Acarbay, iş hayatına L’oréal Türkiye’de başladı ve çeşitli markaların grup ürün müdürlüğünü üstlendi. Daha sonra Eczacıbaşı-İpek Kağıt ve Unilever gibi önemli şirketlerdeki kariyerine devam ederek kişisel bakım kategorilerinde liderlik pozisyonlarında bulundu. Unilever’de Veri Analitik, İçgörü ve Dijital Alan Lideri olarak görev yaparken, Haleon Türkiye’ye geçiş yaptı.

Haleon Türkiye’nin çatısı altında Sensodyne, Parodontax, Otrivin, Centrum, Advil ve Voltaren gibi tanınmış markaların pazarlama stratejilerini ve faaliyetlerini yönetecek olan Dağyar Acarbay, şirketin büyüme hedeflerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

Haleon Türkiye hakkında daha fazla bilgi almak veya iletişime geçmek için aşağıdaki bilgileri kullanabilirsiniz:

**Medya İlişkileri:**
Golin B&L – Tuğçe Özgen, Müşteri Direktörü – TOzgen@golin.com

**Kurumsal İlişkiler:**
Haleon Orta Doğu & Afrika – Esra Yavuz, Kurumsal İlişkiler Müdürü – esra.x.yavuz@haleon.com

**Haleon Hakkında:**
Haleon (LSE:HLN), dünya çapında tüketici sağlığı alanında lider bir şirkettir. 170 ülkede faaliyet gösteren Haleon, bilim odaklı yaklaşımla geliştirdiği yenilikçi ürünlerle her yaştan tüketicinin günlük sağlık ihtiyaçlarına çözümler sunmaktadır. Ağız sağlığı, ağrı kesiciler, solunum sağlığı, sindirim sağlığı ve vitaminler, mineraller & takviyeler kategorilerinde faaliyet gösteren Haleon’un ürün portföyü arasında Advil, Sensodyne, Parodontax, Voltaren, Theraflu, Otrivin ve Centrum gibi bilinen markalar bulunmaktadır.

Paylaşın:
Habermax'ta Tarafsız ve Şeffaf Habercilik Habermax olarak, habercilik anlayışımızın temelinde objektiflik, tarafsızlık ve şeffaflık yer alıyor. İnternet sitemizde, hakaret içermediği sürece her görüşe saygı göstererek, farklı bakış açılarına yer vermeye özen gösteriyoruz. Siyasi haberlerde sağ-sol ayrımı yapmaksızın, toplumun her kesimine hitap eden ve doğru bilgilendirmeyi amaçlayan içerikler sunuyoruz. Güncel ve doğru habere ulaşmanın önemine inanan Habermax, okuyucularının güvenini kazanmayı ve korumayı hedeflemektedir. Siz de güvenilir ve tarafsız haberlere ulaşmak için bizi takip etmeye devam edin.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.