Dolar 32,2555
Euro 34,8029
Altın 2.409,00
BİST 10.157,51
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 24°C
Parçalı Bulutlu
İstanbul
24°C
Parçalı Bulutlu
Çar 19°C
Per 17°C
Cum 16°C
Cts 20°C

“Orhan Oluç’un Liderliğindeki Oluç Grup Sigorta ve SigortaMobil: Geniş Hizmet Ağı ve Uygun Fiyatlarla Sigorta Çözümleri”

“Orhan Oluç’un Liderliğindeki Oluç Grup Sigorta ve SigortaMobil: Geniş Hizmet Ağı ve Uygun Fiyatlarla Sigorta Çözümleri”
2 Ağustos 2023 21:42 | Son Güncellenme: 18 Ağustos 2023 16:11
239

HABERMAX.”İstanbul Büyükçekmece’de Hizmet Veren Oluç Grup Sigorta ve SigortaMobil: Sigorta Çözümlerinde Profesyonel Yaklaşım ve Geniş Ürün Yelpazesi” Zile kökenli olan ve sigorta sektöründe hizmet sunan Orhan Oluç, www.habermax.com.tr sitesine yaptığı açıklamada Oluç Grup Sigorta ve SigortaMobil olarak, Türkiye genelinde 17 şube, Ankara bölge müdürlüğü ve Büyükçekmece merkez ofisi ile faaliyet gösterdiklerini ifade etti. SigortaMobil olarak 27 farklı sigorta şirketinin acenteliğini üstlenen firma, geniş ürün yelpazesi ve uygun fiyat politikasıyla müşterilerine hizmet sunuyor.

Orhan Oluç’un aslen Tokat’ın Zile ilçesi nüfusuna kayıtlı olduğu belirtiliyor. Oluç, SigortaMobil olarak sağlık, konut, işyeri, kasko, trafik, seyahat, sorumluluk, tekne, nakliyat gibi birçok farklı branşta hizmet verdiklerini vurguluyor. Özel sigorta ihtiyaçları için iletişime geçilmesi durumunda, müşterilere en uygun sigorta tekliflerinin hazırlanacağını ifade ediyor.

SigortaMobil’in Büyükçekmece merkez ofisinden yakın bölgelere özellikle güzelce marina ve Büyükçekmece’de yeni kurulan kıyı marinada bulunan teknelere drone aracılığıyla poliçe teslimatı yaptığını belirten Oluç, hayatın ve işin her alanında birikimleri güvence altına almak için SigortaMobil’i tercih etmeye davet ediyor.

Bu açıklamalarla Oluç Grup Sigorta ve SigortaMobil’in, geniş ürün yelpazesi, profesyonel yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla sigorta sektöründe öne çıkan bir firma olduğu vurgulanıyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.