Dolar 32,4270
Euro 34,8896
Altın 2.436,88
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 19°C

Odeabank, dijital ve performans medya ajansı olarak Wavemaker Türkiye’yi seçti

Odeabank, dijital ve performans medya ajansı olarak Wavemaker Türkiye’yi seçti
9 Haziran 2023 22:24 | Son Güncellenme: 9 Haziran 2023 22:26
133

HABERMAX.Özgün fiziksel hizmetlerle bütünleştirilmiş en iyi dijital deneyimi sunan, Türkiye’nin önde gelen “fijital” bankası olma” vizyonu ile hareket eden Odeabank, dijital kanallardaki çalışmalarını alanında uzman Wavemaker Türkiye’ye emanet etti.

WAVEMAKER Türkiye’nin dijital pazarlama konusundaki uzmanlığı ve veri odaklı stratejileri, Odeabank’ın müşterilerine daha ileri düzeyde dijital deneyimler sunma hedefini destekleyecek.

Wavemaker ile olan iş birliği, Odeabank’ın yenilikçilik ve müşteri odaklı yaklaşımını daha da güçlendirmek ve dijital alanda öncü bir konum elde etmek için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Wavemaker Türkiye CDO’su Sibel Ülkü konuyla ilişkin yaptığı değerlendirmesinde şunları söyledi; “Global vizyonumuz doğrultusunda; markalarımızın sadece medya ortağı değil aynı zamanda pazarlama ortağı olarak çalışmak en önemli hedeflerimiz biri. İş birliği içinde olduğumuz markalarımızın büyümesini yaptığımız çalışmalarla destekliyoruz. Markalarımızın büyüme hedeflerine göre; kendileri için özelleştirilmiş hizmetleri oluşturuyoruz. Odeabank’ın büyüme vizyonu doğrultusunda kendileri için özel olarak yapılandırdığımız hizmet bütünü ile; dijital ve performans medya alanında sinerji içerisinde çalışacağımız için çok heyecanlıyız. Bu süreç içerisinde oluşturduğumuz sinerji için Odeabank ailesine ve süreçte katkısı olan tüm Wavemaker Türkiye / GroupM Nexus Türkiye çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.”

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.