Dolar 32,2511
Euro 34,7448
Altın 2.381,03
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 22°C
Sal 25°C
Çar 19°C
Per 17°C

Nuray Tak’ın Sıcakkanlılığı ve Yardımseverliği Halkın Gönlünde Taht Kurdu

Nuray Tak’ın Sıcakkanlılığı ve Yardımseverliği Halkın Gönlünde Taht Kurdu
15 Mart 2024 10:15 | Son Güncellenme: 15 Mart 2024 10:16
90

HABERMAX. Çekmeköy Merkez Mahallesi’nin muhtarı ve Cumhur İttifakı’nın Belediye Meclis Üyesi Nuray Tak, sıcakkanlılığı ve yardımseverliğiyle her gittiği yerde ilgi odağı olmaya devam ediyor. Tak, halkın gönlünde taht kurmuş durumda ve geçmişte mahallelerindeki muhtarlık görevini layıkıyla yerine getirdiği için takdir ediliyor.
Nuray Tak: Çekmeköy’ün Kalbinde Yer Edinen İsim

Mahalle sakinlerinden biri, “Allah kendisinden razı olsun, bizi hiç yalnız bırakmadı, hep yanımızda oldu. Beraber ağladık, birlikte güldük. Çıktığı bu meşakkatli yoldan Allah yolunu açık etsin” diyerek dualarını dile getirdi. Nuray Tak ise bu samimi duygulara karşılık, “Eğer halkımın gönlünde bu kadar yer edindiysem ne mutlu bana” şeklinde cevap verdi.

Tak, meclise girdiği takdirde sadece Merkez Mahallesi değil, Çekmeköy’ün tüm 21 mahallesinde etkin bir şekilde çalışacağını belirtti. Ona göre, siyasetçilerin en önemli görevi, vatandaşlarını dinlemek ve sorunlarını yerinde tespit etmek. Bu nedenle, halkın sorunlarıyla yakından ilgilenmek ve çözüm üretmek gerektiğine vurgu yaptı.

Ayrıca, Tak, tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını tebrik ederek, hayırlara vesile olmasını temenni etti. Bu nazik sözlerle, hem dini duygulara önem verdiğini hem de toplumla iç içe olduğunu gösterdi.Nuray Tak’ın sıcakkanlılığı, yardımseverliği ve halka yakınlığı onu Çekmeköy’de öne çıkan bir figür haline getiriyor. Meclise girmesi halinde tüm mahallelere hizmet etme sözü ve samimi tavrıyla halkın desteğini arkasına aldığı görülüyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.