Dolar 32,3562
Euro 34,7926
Altın 2.394,21
BİST 10.254,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Nihal Olçok: Devlet millete borçlanmıştır

Nihal Olçok: Devlet millete borçlanmıştır
16 Temmuz 2020 22:50 | Son Güncellenme: 16 Temmuz 2020 22:51
692

AHA.Gelecek Partisi Kurucusu Nihal Olçok 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını “15 Temmuz Ruhuyla Geleceğe” adlı belgeselde anlattı. Hain darbe kalkışmasında hem oğlunu hem de eşini toprağa veren Olçok, Gelecek Partisi’nde siyaset yapma nedenini de çok çarpıcı ifadelerle anlattı.

İşte Nihal Olçok’un 15 Temmuz ve sonrasında yaşananları anlattığı o açıklamaları…

Nihal Olçok: Devlet millete borçlanmıştır

AK Parti hükümetinin liderliğinde Tayyip Erdoğan ile birlikte 15 Temmuz’da gerçek bir demokrasi doğabilirdi. Devlet millete borçlanmıştır 15 Temmuz gecesinde. Bu vatan hepimizin. Her şeye rağmen.

Balkanlarda doğmuş Türkiye’de büyümüş biri de olsam Ben Türk’üm. Kusura bakmayın ama benim bu topraklarda sizden belki bir tık daha fazla çaba harcamam lazım. Çünkü o toprağın altında yatan 2 canım var.

Nihal Olçok: Çok zenginler, çok güçüler ama siz bilmezsiniz

Bende bir liste var. İsmi bilinmeyenlerin. İzmir’de davası görülüyor. İşadamları hakkında görülen FETÖ davası. Bunların birleştirilmesi için teşebbüste bulundum. Listedeki 23 kişinin 23’ü çok zengin. Ama sizin bildiğiniz zenginlerden değil. Çok zenginler, çok güçlüler. Öyle güçlüler ki İstanbul’da cadde isimleri var. Nasıl bir tevafuk ki bir tanesinin adının verildiği cadde ismi Erol Olçok Caddesi olarak değiştirildi.

Nihal Olçok: O gün Ahmet Davutoğlu oradaydı bugün ben buradayım

AK Parti’nin bende ömrü bitti benim de AK Parti’de ömrüm bitti. 17 Temmuz benim için belirleyiciydi.

Bir gün biz de seçim kampanyası yapacağız. 15 Temmuz ile ilgili orada mutlaka kullanmamız gereken fotoğraf kareleri olacak. Ne yazık ki genel başkanımızın, Ahmet Davutoğlu’nun tabuta omuz vermiş fotoğrafı yok elimizde. Çünkü Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Abdullah’ın ve Erol Bey’in tabutuna omuz vermedi. Çünkü o benim çocuklarımı bana getiriyordu bana. Ben orada çocuklarıma benim gibi bakan birini buldum. O cenazede benim babam da kardeşim de kuzenlerim de vardı. Tabii ki ölen çok kıymetli. Şehitlik çok kıymetli. Ama beni yaşatacak olan şe yaşayanlar. O gün orada benim çocuklarımla ilgilenen tek kişi vardı. Ahmet Davutoğlu’ydu. O gün o ordaydı bugün de ben burdayım.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.