Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 19°C
Açık
İstanbul
19°C
Açık
Pts 21°C
Sal 24°C
Çar 19°C
Per 16°C

Murat Kurum Ataşehir’deki Etkinlikte Konuştu

Murat Kurum Ataşehir’deki Etkinlikte Konuştu
11 Şubat 2024 00:05 | Son Güncellenme: 11 Şubat 2024 00:23
161

HABERMAX. 31 Mart mahalli seçimlerinde Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak gösterilen Murat Kurum, bugün Ataşehir’deki etkinlikte konuştu.

İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası ve Ekonomi Kulübünün kolaylaştırıcılığında toplanan iş insanlarına seslenen Kurum, Ataşehir’e ve İstanbul’a ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Öğleden sonra gerçekleştirdiği ilk etkinlikte İstanbul Umum Servis Aracı İşletmecileri Esnaf Odası’nı ziyaret eden Kurum, oda üyelerinin sevgi gösterileri ile karşılandı. Kurum’a Cumhur İttifakı’nın Ataşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Naim Yağcı ve AK Parti Ataşehir İlçe Başkanı Burak Çifci de eşlik etti.

Oda Başkanı Gülhan Sınar’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan Kurum, şunları söyledi:

  • “Uzun yıllar Ataşehir’de çalıştım, iyi işler yapmak için mücadele ettim milletimiz için. Sonrasında da ülkemizin 81 iline hizmet etme arzusuyla çalıştım çabaladım, hamdolsun millete verdiğimiz sözleri hep tuttuk, gerçekleştirdik ve şimdi de Sadece İstanbul diyerek yollara düştük.”
  • “Kıymetli başkanımızın da işaret ettiği gibi İstanbul’umuzda 22.000 servisçi esnafımız var ve baktığınızda aileleriyle beraber 100.000 kardeşimizden bahsediyoruz ve İstanbul’a hizmet yolunda yürümek yerine, İstanbul’a hizmeti unutan bir Cumhuriyet Halk Partili Büyükşehir yönetimiyle karşı karşıyayız.”
  • “Bizim belediyecilik anlayışımızda Yol demek değerli arkadaşlar medeniyet demektir, hizmet demektir, kaliteli hayat demek yani yola çıktığınızda hep işte ailenizle beraber bir yolculuk ettiğinizde, trafikte acaba bir sıkıntı mı olacak diye bir yeis içerisinde yol alıyoruz. Cumhuriyet Halk Partili İBB yönetiminde ulaşım projeleri neredeyse tamamı durma noktasına geldi, bunu aslında en iyi servisçi kardeşlerimiz bilir. İstanbul’da servis araçlarını kullanmak artık her zamankinden galiba daha zor oldu; ama İstanbul bu yolla değerli arkadaşlar ilerleyemez ve İstanbul hep birlikte inşallah 31 Mart akşamı bu yanlış yoldan döndürmek zorundayız bunun çaresi de İstanbulumuzu gösteriş belediyeciliğinden kurtarıp gerçek belediyeciliğe, hizmet belediyeciliğine bir an önce kavuşturmak olacaktır.”

Kurum, daha sonra Ekonomi Kulübünün düzenlediği bir toplantıda da iş insanlarına hitap etti.

Toplantıda İstanbul’un ekonomisine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Kurum, şunları söyledi:

  • “İstanbul, Türkiye’nin ve Avrupa’nın en büyük ekonomisine sahip şehridir. İstanbul’un ekonomisini büyütmek, Türkiye’nin ekonomisini büyütmek demektir.”
  • “Cumhur İttifakı olarak İstanbul’un ekonomisini büyütmek için önemli projeler hazırladık. Bu projeleri hayata geçirmek için 31 Mart’ta İstanbulluların desteğine ihtiyacımız var.”
  • “İstanbul’u daha da güzel bir şehir yapmak için hep birlikte çalışacağız.”
Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.