Dolar 32,2288
Euro 34,7366
Altın 2.443,42
BİST 10.218,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 18°C
Az Bulutlu
İstanbul
18°C
Az Bulutlu
Sal 18°C
Çar 19°C
Per 20°C
Cum 22°C

Metin Sancar, Marmaris CHP Belediye Meclis Üyeliği İçin Resmi Başvurusunu Gerçekleştirdi”

Metin Sancar, Marmaris CHP Belediye Meclis Üyeliği İçin Resmi Başvurusunu Gerçekleştirdi”
4 Aralık 2023 18:02 | Son Güncellenme: 4 Aralık 2023 18:03
602

HABERMAX.Bugün Marmaris CHP ilçe başkanlığına gelen Metin Sancar, belediye meclis üyeliği için resmi başvurusunu gerçekleştirdi. Sancar, partisi için önemli bir adım atarak evraklarını ilçe başkanlığına teslim etti. Başvuru sonrasında yaptığı açıklamada, “Allah’ın izniyle başvurumuzu yaptık, elimizden gelenin en iyisini ilçemize hizmet için yapacağımıza inanıyoruz. CHP’den aday adayı olmanın sorumluluğunu taşıyarak partimize ve ilçemize katkı sağlamak amacıyla bu adımı attık” dedi.

Sancar, adaylık sürecinde partisinin değerlerine bağlılığını vurgulayarak, “CHP’nin temel prensipleri doğrultusunda, adil, demokratik, eşitlikçi ve katılımcı bir yönetim anlayışını ilçemize taşımak için buradayız. Partimizin çatısı altında, canı gönülden hizmet etmeye hazırız” ifadelerini kullandı.

Aday adaylığı sürecinde ilçe sakinlerinin beklentilerini anlamak ve çözüm önerileri sunmak amacıyla saha çalışmalarına ağırlık vereceğini belirten Sancar, “İlçemizin ihtiyaçlarını yerinde tespit edip, halkımızın taleplerine kulak vereceğiz. Şeffaf bir yönetim anlayışı ile birlikte, katılımcılığı ön planda tutarak ilçemizi daha yaşanabilir bir hale getirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

Metin Sancar, CHP’den aday adayı olarak ilçe başkanlığına yaptığı resmi başvuru ile partisinin belediye meclis üyeliği için mücadelesini başlatmış oldu.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.