Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 15°C
Az Bulutlu
İstanbul
15°C
Az Bulutlu
Pts 16°C
Sal 16°C
Çar 19°C
Per 21°C

Mersin’in Ulaşımı Masaya Yatırıldı

Mersin’in Ulaşımı Masaya Yatırıldı
10 Temmuz 2019 00:32 | Son Güncellenme: 10 Temmuz 2019 00:35
496

AHA.Mersin’in Ulaşımı Masaya Yatırıldı

Mersin’in Ulaşımı Masaya Yatırıldı

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Stratejik Plan çalışmaları kapsamında kentin tüm paydaşlarını düzenlediği çalıştaylarda bir araya getiriyor. Bu kapsamda, Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, 2020-2024 dönemi Stratejik Planı’nın hazırlık çalışmaları çerçevesinde Ulaşım Çalıştayı düzenledi. Çalıştayda, önümüzdeki 5 yıl boyunca Mersin il sınırları içerisinde uygulanacak politikalar ve üretilecek projeler hakkında ilgili paydaşlarla bilgi alışverişinde bulunuldu.

Tüm paydaşlar destek veriyor

Mersin’de önemli yatırımları hayata geçirme konusunda çalışmalarını sürdüren Mersin Büyükşehir Belediyesi, bir yandan Stratejik Plan hazırlıklarını yürütürken, bir yandan da kentin tüm paydaşlarını bir araya getirerek, tüm kesimlerin görüşlerini alıyor.

Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi bünyesinde birçok daire başkanlığı, Stratejik Plan hazırlama sürecinde çalıştaylar düzenliyor. Ulaşım Dairesi Başkanlığı da önemli bir çalıştaya imza atarak, Mersin’in geleceğini planlama noktasında hazırlanacak projeler ile ilgili çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu’nun açılış konuşması ile başlayan çalıştayda, daha sonra Ulaşım Dairesi Başkanlığı’nın 2017-2019 yılları arasındaki Stratejik Plan’ında gerçekleştirdiği ve ilerleyen zamanda hayata geçireceği projeler hakkında sunum yapıldı.

Önemli projeler hakkında fikir alışverişi yapıldı

Katılımcı belediyecilik anlayışıyla kentteki paydaşları bir araya getirerek, görüş ve önerileri doğrultusunda adımlar atmak, projeler hazırlamak ve yatırım planlarını oluşturmak amacıyla düzenlenen çalıştayda, metro, otopark, yayalaştırma ve sakinleştirme, trafik sakinleştirme ve iyileştirme gibi projeler görüşüldü. Yapılacak olan bu projeler, ilçe belediyelerinin de destekleri ile beraber koordine ile birlikte gerçekleştirilecek.

Paylaşın:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.