Dolar 32,3881
Euro 34,7827
Altın 2.433,74
BİST 10.068,90
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 17°C
Az Bulutlu
İstanbul
17°C
Az Bulutlu
Sal 15°C
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 17°C

Melisa, Temizlik Görevlisinden Tıp Fakültesi Hekimine Yükseld

Melisa, Temizlik Görevlisinden Tıp Fakültesi Hekimine Yükseld
18 Eylül 2023 21:10
146

HABERMAX.Malatya İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrin Servisinde temizlik görevlisi olarak uzun yıllar boyunca çalışan Melisa, büyük bir başarıya imza atarak aynı üniversitenin tıp fakültesini kazandı. Hekimlik hayali çocukluğundan beri olan Melisa, bu hayalini gerçeğe dönüştürdü.

Melisa’nın elde ettiği bu başarı, sadece kendi azmi ve çalışkanlığıyla değil, aynı zamanda hayatın ona sunduğu fırsatları değerlendirmesi ve inancıyla da ilham verici bir öykü olarak ön plana çıkıyor. Temizlik görevlisi olarak başladığı kariyerinde, sürekli olarak öğrenmeye ve ilerlemeye olan isteği sayesinde tıp fakültesi kazandı.

Bu büyük başarıyı kutlamak ve Melisa’yı tebrik etmek, sadece kendi hedeflerine ulaşmakla kalmayıp, aynı zamanda hayallerine inanan ve ona destek olan herkes için de bir övgü niteliği taşıyor. Melisa’nın tıp fakültesindeki eğitimine başlaması, gelecekte daha fazla hastanın sağlığını iyileştirme ve topluma hizmet etme fırsatını sunuyor.

Melisa’nın hikayesi, azim, kararlılık ve inançla her türlü zorluğun üstesinden gelinebileceğini gösteriyor. Kendisini tebrik ediyor, tıp fakültesindeki eğitiminde başarılar diliyoruz.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.