Dolar 32,3374
Euro 34,8108
Altın 2.390,60
BİST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Marmaris’te 23 Nisan Coşkusu Hız Kesmedi: Minik Azra Danslarıyla Büyüledi

Marmaris’te 23 Nisan Coşkusu Hız Kesmedi: Minik Azra Danslarıyla Büyüledi
23 Nisan 2024 10:35 | Son Güncellenme: 23 Nisan 2024 11:08
248

HABERMAX. Muğla’nın gözde turistik ilçesi Marmaris, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkuyla kutladı. Marmaris Orta Okulu’nda gerçekleşen kutlama, renkli görüntülere sahne oldu. Öğrencilerin dansları ve kıvrak hareketleri, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Özellikle minik Azra, performansıyla öğretmenlerinin ve izleyicilerin beğenisini kazandı. Danslarıyla adeta sahneyi büyüleyen Azra, kutlamaya katılan herkesi coşturmayı başardı.

Etkinliğe katılan çocukların anne ve babaları da heyecan dolu dakikalar yaşadı. Gün boyu devam edecek olan etkinlikte çocuklar için birçok eğlenceli etkinlik planlanıyor.

Marmaris’teki 23 Nisan kutlamaları, çocukların neşesi ve enerjisiyle dolu bir gün geçirmelerini sağlayacak gibi görünüyor. Bu özel günü kutlayan herkese mutlu ve keyifli anlar dileriz!
Marmaris’te 23 Nisan Coşkuyla Kutlandı!

Muğla’nın gözde turizm cenneti Marmaris, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı coşkulu kutlamalarla karşıladı. Renkli görüntülere sahne olan kutlamalar, Marmaris Orta Okulu’nda gerçekleşti.

Öğrencilerin hazırladığı birbirinden güzel dans gösterileri ve kıvrak hareketleri izleyenleri büyüledi. Özellikle minik Azra’nın performansı ise tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Adeta sahneyi büyüleyen Azra’nın muhteşem dansı, kutlamaya katılan herkesi coşturdu.

Miniklerin coşkusuna ortak olan veliler de bu özel günde duygulu anlar yaşadı. Gün boyu devam edecek olan etkinlikler kapsamında çocuklar için çeşitli eğlenceli aktiviteler de planlandı.

Marmaris’teki 23 Nisan kutlamaları, çocukların neşesi ve enerjisiyle dolu bir gün geçirmelerini sağlayacak gibi görünüyor. Bu anlamlı günü kutlayan herkese mutlu ve keyifli anlar dileriz!Kutlamada öne çıkan bazı noktalar:

  • Marmaris Orta Okulu’nda gerçekleştirilen kutlamada öğrenciler muhteşem dans gösterileri sundu.
  • Özellikle minik Azra’nın performansı tüm izleyenleri büyüledi.
  • Gün boyu devam edecek olan etkinlikler kapsamında çocuklar için birçok eğlenceli aktivite planlandı.
  • Marmaris’teki 23 Nisan kutlamaları, çocukların neşesi ve enerjisiyle unutulmaz bir gün yaşatacak gibi görünüyor.

HABER/METİN SANCAR/MARMARİS

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.