Dolar 32,3659
Euro 34,7871
Altın 2.395,33
BİST 10.258,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 16°C
Hafif Yağmurlu
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 21°C
Sal 24°C

Marmaris Atatürk Caddesi’nde Açık Kanalın Yarattığı Çevre ve Güvenlik Sorunları

Marmaris Atatürk Caddesi’nde Açık Kanalın Yarattığı Çevre ve Güvenlik Sorunları
13 Kasım 2023 16:13 | Son Güncellenme: 13 Kasım 2023 16:24
610

HABERMAX.Marmaris’te, Atatürk Caddesi’nde bulunan üstü açık kanal, hem çevre kirliliği hem de güvenlik sorunlarına neden oluyor. Geçtiğimiz günlerde gündeme getirilen kanalizasyon suyunun denize akıtılması olayının yanı sıra, cadde üzerindeki açık kanalın insanların karşıdan karşıya geçişini zorlaştırması bölge sakinlerini endişelendiriyor.

Sahil boyunca uzanan üstü açık kanal, vatandaşların yolun üstünden ya da altından geçmek zorunda kalmalarına sebep oluyor. Bölge sakinleri, bu durumun özellikle yabancı turistlerin olumsuz bir izlenim almasına neden olduğunu ifade ederek, “Perişan haldeki kırık atık plastik borular, çevre kirliliğine yol açıyor ve bizi utandırıyor” diyor.

Yetkililere seslenen bölge sakinleri, kanalizasyon suyunun denize akıtılması ve açık kanalın düzenlenmemesi durumunda çevre ve güvenlik sorunlarının artarak devam edeceğinden endişe duyuyor. Çevre dostu bir çözüm bulunması ve güvenli bir geçiş imkanının sağlanması için yerel yönetimden acil müdahale talep ediliyor.

Marmaris Atatürk Caddesi sakinleri, konuyla ilgili olarak yerel belediyeye başvurarak çevresel düzenleme ve güvenlik önlemleri alınmasını bekliyor.

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.