Dolar 32,2809
Euro 35,0229
Altın 2.473,00
BİST 10.532,99
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul 23°C
Açık
İstanbul
23°C
Açık
Cts 22°C
Paz 21°C
Pts 23°C
Sal 24°C

Mansur Yavaş’tan Keçiören Mitingi: Milliyetçilik ve Kararlılık Mesajı

Mansur Yavaş’tan Keçiören Mitingi: Milliyetçilik ve Kararlılık Mesajı
22 Ocak 2024 14:09 | Son Güncellenme: 22 Ocak 2024 14:54
337

HABERMAX. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adayı Mansur Yavaş, AKP’nin kalesi olarak bilinen Keçiören ilçesinde gerçekleştirdiği mitingle dikkat çekti. Yavaş’ın konuşması, milliyetçilik vurgusu ve kararlılık mesajları ile damga vurdu.

Milliyetçilikte Kararlı Duruş: Mansur Yavaş, Keçiören’de yaptığı konuşmada milliyetçilik vurgusu yaparak, Türk milletinin değerlerine sahip çıkacaklarını ve bu konuda kimseye hesap vermek zorunda olmadıklarını belirtti. “Bizim milliyetçiliğimizi kimse sorgulayamaz. Biz milletperveriz, biz doğrudan doğruya Türk milliyetçisiyiz. Bunun herkes bilsin.” diyerek, Türk milletinin birliğine vurgu yaptı.

AKP’ye İşaret: Yavaş, Türk milliyetçiliğine vurgu yaparken, aynı zamanda AKP’nin yönetimine karşı eleştirilerde bulundu. Ankara’nın bütçesinin düştüğünü ve kaynakların etkili kullanılmadığını ifade ederek, AKP’nin hatalarını gündeme taşıdı. “Otobüs biletini 1 dolara satıyorlardı, suyun fiyatı 1,7 dolardı. Şu anda yarı fiyatına. Bu kadar gelirle Ankara’ya ne yaptılar? Bu paralar nereye harcandı?” sözleriyle, AKP’nin Ankara’daki yönetimine sert eleştiriler getirdi.

Mansur Yavaş’ın Keçiören Mitingi Coşkuyla Karşılandı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Keçiören’de düzenlenen mitingde binlerce hemşehiriyle buluştu. Soğuk havaya rağmen büyük bir coşkunun yaşandığı miting, Yavaş’ın 31 Mart seçimleri için net bir mesaj vermesine aracılık etti.

Yavaş, Keçiören’deki hemşehrilerine teşekkür ederek, Ankara’nın geleceğini birlikte taşıyacaklarına inancını dile getirdi. Mitinge katılan binlerce kişi, Yavaş’ın açıklamalarına coşkuyla yanıt verdi. Yavaş, halkın desteği ve birlikte çalışma vurgusu yaparak Ankara’nın daha yaşanabilir bir kent olması için çaba harcamaya devam edeceğini belirtti.Gövde Gösterisi ve Miting Hava: Mansur Yavaş’ın Keçiören’deki mitingi adeta bir gövde gösterisi niteliğindeydi. Kalabalık bir izleyici kitlesi önünde yapılan mitingde, Yavaş’ın milliyetçilik vurgusu ve AKP’ye yönelik eleştirileri miting havasını iyice hissettirdi. Yavaş’ın kararlı duruşu, seçim startını adeta miting coşkusuyla başlattı.

Mansur Yavaş’ın mitingi, izdiham oluşturan kalabalık ve coşkulu atmosferiyle dikkat çekti. Keçiören’deki bu etkinlik, seçim kampanyası sürecinde Yavaş’ın geniş bir kitleye hitap etme ve projelerini anlatma fırsatı bulduğu önemli bir organizasyon oldu.

Mansur Yavaş’ın Keçiören mitingi, Ankara’da ve genel olarak Türkiye’de gündemi meşgul edecek gibi görünüyor. Yavaş’ın milliyetçilik vurgusu, seçim kampanyası boyunca benzer vurguları yaparak seçmenin dikkatini çekmeye devam edeceğini gösteriyor.

 

Paylaşın:
Objektif, tarafsız, şeffaf, hakaret olmadıkça her görüşe saygılı olmaya çalışıyoruz, sağı solu olmadan bütün siyasi haberlerinizi yayınları...
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Mesaj Gönder
Merhaba, yayınlanmasını istediğiniz mesajınızı bize iletin, yayınlayalım.